Un bărbat din Buzău şi-a pus capăt zilelor în faţa celor trei copii. Ştefan se lupta cu depresia

Un bărbat din Buzău şi-a pus capăt zilelor în faţa celor trei copii. Ştefan se lupta cu depresia © stiridebuzau.ro

Clipe cutremurătoare pentru trei copii din Buzău! Tatăl lor, în vârstă de 34 de ani, şi-a pus capăt zilelor sub privirile lor. Familia lui Ştefan Cristian a fost greu încercată de viaţă în ultima perioadă.

Ştefan Cristian, un bărbat de 34 de ani din comuna buzoiană Robeasca, s-a spânzurat de o grindă din curtea casei. Totul s-a petrecut sub privirile copiilor săi. Ştefan Cristian trecea printr-o perioadă grea şi se lupta cu depresia după un accident. Familia pe care a lăsat-o în urmă va fi dată afară din casa în care locuiesc. 

Povestea familiei lui Ştefan Cristian este cu adevărat tragică. Nicoleta şi Ştefan s-au căsătorit în urmă cu patru ani, când ea avea 16 ani, iar el, 30. Atunci, s-au mutat în casa unuia dintre fraţii lui Ştefan şi au devenit părinţii a trei copii. 

În vara acestui an, necazurile au început să apară. Ştefan Cristian a căzut din căruţă, suferind un grav accident care l-a lăsat cu sechele. Următoarele cinci luni au fost un chin pentru el. Pentru că nu mai putea munci şi astfel, îi era imposibil să-şi întreţină familia, Ştefan a intrat în depresie, potrivit reporterbuzoian.ro.

În seara zilei de sâmbătă, bărbatul a cedat psihic şi s-a spânzurat de o grindă, în faţa copiilor săi şi ai Nicoletei. Femeia l-a găsit încă în viaţă şi a alertat autorităţile. Din păcate, Ştefan Cristian a murit la spital. 

Tânăra mămică rămasă singură cu cei trei copii a fost anunţată de familia fratelui bărbatului că va trebui să părăsească locuinţa. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro