Sfârşit tragic pentru un tânăr într-o gară din Neamț! Băiatul a murit călcat de tren

Sfârşit tragic pentru un tânăr într-o gară din Neamț! Băiatul a murit călcat de tren © Sursă Arhivă

Un tânăr de doar 20 de ani s-a stins din viaţă după ce a fost lovit mortal de tren. Acesta încerca să traverseze calea ferată.

Tragedia a avut loc în această seară. "Un tânăr în vârstă de 20 ani a murit după ce a fost lovit, miercuri seara, de un tren în Gara Roman", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Imediat ce a coborât dintr-un tren care oprise în gară, tânărul a vrut să treacă linia ferată, iar atunci a fost lovit şi călcat de un alt tren.

În jurul orei 19.15, pompierii de la Detaşamentul Roman au fost solicitaţi să intervină pentru scoaterea unei persoane de sub un tren din gara CFR a municipiului Roman. Un tânăr în vârstă de aproximativ 20 de ani a încercat să traverse calea ferată. Acesta coborâse dintr-un tren care a oprit în staţie, fiind acroşat de un alt tren. Tânărul a fost scos de sub tren şi preluat de echipajul SMURD, care a declarat decesul”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

În urma accidentului îngrozitor, Poliţia a deschis un dosar penal şi continuă să facă cercetări pentru a stabili exact cum a avut loc tragedia.


facebook whatsapp twitter pinterest