Tânărul care şi-a dat demisia din Poliţie după doar 20 de zile, obligat să plătească despăgubiri MAI. Suma nu este deloc mică!

Tânărul care şi-a dat demisia din Poliţie după doar 20 de zile, obligat să plătească despăgubiri Ministerului de Interne. Suma nu este deloc mică! © Sursă Facebook

George Boran, tânărul care şi-a dat demisia din Poliţia Română după doar 20 de zile este acum forţat să plătească despăgubiri Ministerului de Interne. Declarându-se nemulţumit de condiţiile găsite la postul de Poliţie, acesta a decis să plece. Băiatul a povestit în detaliu, într-un mesaj pe o reţea de socializare, de ce a renunţat atât de repede la cariera sa.

Tânărul care a renunţat la postul de poliţist din comuna Drajna, judeţul Prahova, este obligat să plătească despăgubiri. Conform legii, acesta ar fi trebuit să rămână cel puţin şapte ani, de la în cadrare, în sistem. Poliţiştii care nu respectă această lege vor trebui să plătească despăgubiri MAI, iar suma nu este deloc mică. Mai exact, George Boran trebuie să achite până la 9.000 de lei, potrivit Ziarul Incomod.

George Boran s-a prezentat vineri la sediul Inspectoratului de Poliţie pentru a-și face lichidarea. Decizia vine în urma demisiei sale. Astfel, acesta le-a cerut superiorilor să poată părăsi sistemul fără să mai urmeze preavizul de 15 zile.

Tânărul, absolvent al Școlii de Agenți de Poliție "Septimiu Mureșan" din Cluj, nemulţumit de condiţiile sistemului, a hotărât să îşi facă publică experienţa la postul de Poliţie din comuna prahoveană Drajna. În mesajul său, George şi-a declarat dezamăgirea referitoare la tot ce a trăit în scurta lui carieră de poliţist.


facebook whatsapp twitter pinterest