Tânăr din Maramureș, desfigurat pe stradă de un fost boxer. "Stai în genunchi în faţa lui!" / VIDEO

Tânăr din Maramureș, desfigurat pe stradă de un fost boxer. "Stai în genunchi în faţa lui!" / VIDEO © captura video

Un tânăr a fost bătut cu bestialitate pe o stradă din Maramureș de un fost boxer, în timp ce un bărbat a filmat tot incidentul.

La un moment dat se aude: "Stai în genunchi în faţa lui!", cuvinte spuse, cel mai probabil, de către cel care a filmat toată bătaia. Victima este fiul unui afacerist din Satu Mare. Acesta a fost bătut de către un fost boxer, care este și patron al unui club de box. Tânărul agresat are 28 de ani, este din comuna Racșa și este fiul unui afacerist care deține o fermă de porci în Satu Mare.

Victima a fost încolțită de agresor, care i-ar fi cerut suma de 80.000 de euro, bani pe care i-ar fi împrumutat în trecut. Întâlnirea a luat o turnură neașteptată, când agresorul l-a lovit pe tânăr în față și în abdomen, mai multe minute în șir. L-a desfigurat pur și simplu, dar i-a adresat și mai multe injuri. Persoanele care se aflau de față, inclusiv cea care filma, îl amenințau pe tânăr să nu spună nimic la poliție. Victima a avut nevoie de mai multe zile de îngrijirii, iar agresorul a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Baia Mare. 

"În urma probatoriului administrat de către poliţiştii din Seini, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat din Seini în vârstă de 35 de ani. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și şantaj, după ce în seara zilei de 30 ianuarie, în jurul orei 23.00, ar fi agresat un tânăr de 28 de ani, în faţa unui club din localitatea Seini. Totodată, bărbatul ar fi ameninţat victima în scopul de a obţine de la aceasta o sumă de bani.", transmit polițiștii, potrivit vasiledale.ro.

Tânărul a avut nevoie de mai multe zile de îngrijirii, iar agresorul a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Baia Mare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro