David, în vârstă de 19 ani, s-a electrocutat, după ce a urcat pe vagonul unui tren, la Arad. Familia cere ajutorul oamenilor

David, în vârstă de 19 ani, s-a electrocutat, după ce a urcat pe vagonul unui tren, la Arad. Familia cere ajutorul oamenilor © Facebook

Inconștiența de care a dat dovadă l-a adus la un pas de moarte pe un tânăr din Arad. David Mihiț, în vârstă de 19 ani, a vrut să obțină poza perfectă și s-a urcat pe vagonul unui tren. Acesta s-a ales cu arsuri pe 50% din suprafața corpului.

David, în vârstă de 19 ani, se plimba împreună cu un prieten pe lângă gară, când a vrut să facă o poză de pe unul dintre vagoanele unui tren staționat. Băiatul a fost curentat de un arc electric și aruncat de pe tren. S-a ales cu arsuri grave, de peste 50% din suprafața corpului, iar în urma căzăturii s-a ales cu mai multe traumatisme, printre care și leziuni la nivelul coloanei vertebrale, scrie Aradon.ro.

Părinții cer ajutorul oamenilor

David Mihiț este internat într-un spital din Timișoara, iar recuperarea este foarte grea. Are nevoie de mai multe operații de reconstrucții și grefare a pielii arse, foarte costisitoare. Așadar, familia a cerut ajutorul oamenilor binevoitori. "David a fost mereu o fire calmă și un coleg de nădejde. Era pasionat de psihologie și mereu mă uimeau întrebările pline de mister pe care le punea la ore. Când am aflat de incident, am intrat într-o stare de șoc. E teribil ce i s-a întâmplat, însă tot ce pot face pentru el este să mă rog să fie bine.", îl descrie o colegă, conform sursei citate. 

Recent, au organizat o acțiune caritabilă, prin care se vor strânge fonduri pentru operațiile lui David. Tânărul intrase la Facultatea de Psihologie și visa să fie student, însă destinul a avut alte planuri. Colegii îl descriu drept un băiat cuminte și pasionat de tot ceea ce face și speră că își va reveni complet într-o zi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro