A murit tânărul din Târgu Jiu care s-a aruncat în cap, într-o piscină fără apă. Era fiul unui cunoscut om de afaceri

A murit tânărul din Târgu Jiu care s-a aruncat în cap, într-o piscină fără apă. Era fiul unui cunoscut om de afaceri © Facebook

Tragedie în familia tânărului de 27 de ani din Târgu Jiu care s-a aruncat în cap, într-o piscină fără apă, după ce participase la o nuntă. Bogdan Vîrțanu s-a stins din viață la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, acolo unde fusese transferat în urmă cu o săptămână.

Incidentul s-a petrecut duminică dimineața, pe data de 9 septembrie, în jurul orei 5:00. Bogdan tocmai participase la o nuntă la un local din Târgu Jiu, când, din motive necunoscute, a sărit în piscina în care nu era apă, direct în cap. Tânărul s-a zbătut între viață și moarte pe patul de spital, iar astăzi, din păcate, s-a stins din viață la doar 27 de ani, scrie Antena 3.ro.

Bogdan Vîrțanu era fiul unui cunoscut om de afaceri din Gorj. Acum familia îndoliată se pregătește de îmormântare, iar prietenii și apropiații încă nu își pot reveni din șoc. 

Transportat la București

Imediat după incident, Bogdan Vîrțanu a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, acolo unde medicii au dus lupte colosale pentru a-i salva viața. Din păcate, tânărul s-a stins pe patul de spital, din cauza rănilor foarte grave. 


facebook whatsapp twitter pinterest