Tânărul care a salvat doi copii de la înec a fost înmormântat. Sute de persoane au plâns pentru Silviu. VIDEO

Tânărul care a salvat doi copii de la înec a fost înmormântat. Sute de persoane au plâns pentru Silviu. VIDEO © Facebook

Lacrimi și durere la căpătâiul lui Silviu Iosif, bărbatul care a salvat doi copii de la înec, plătind pentru eroismul lui cu propria viață. Marți, eroul de la Olimp a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni, fiind înmormântat la Gura Foii.

Silviu a fost tată al doi copii mici, care l-au condus pe ultimul drum pe cel care a impresionat o țară întreagă. Bărbatul a fost înmormântat la Gura Foii, în județul Dâmbovița, fiind plâns de sute de oameni: familie, prieteni, dar și străini emoționați.

Gestul făcut de soţia sa a impresionat pe toată lumea

La puţin timp după ce a apărut vestea că Silviu Iosif a fost găsit decedat, soţia sa, Claudia, a făcut un gest emoţionant. Femeia şi-a schimbat footgrafia de profil de pe Facebook cu una de doliu, prin acest gest încercând să-şi arate durerea pierderii bărbatului iubit.

De asemenea, Claudia a transmis şi un mesaj care i-a cutremurat pe toţi cei care l-au citit. „Eroul nostru, te vom iubi mereu”, este mesjul transmis de Claudia. Aceasta face referire la faptul că soţul său şi-a dat viaţa pentru a salva doi copii de la înec.

A murit erou

Vă reamintim că Silviu Iosif a murit sâmbătă, după ce a salvat de la moarte doi copii. Trupul său neînsufleţit afost găsit duminică dimineaţă, aproape de plaja Olimp.

Bărbatul avea numai 32 de ani și se afla pe plajă, unde se relaxa alături de familie, atunci când a observat doi copii care se zbat în valurile mării. S-a aruncat în apă și i-a salvat pe micuți, plătind însă cu viața.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro