Ce familie frumoasă avea Silviu, tânărul care a murit la mare după ce a salvat doi copii de la înec! În urma lui a rămas un ocean de durere

+4 click pentru
galerie

Ce familie frumoasă avea Silviu, tânărul care a murit la mare după ce a salvat doi copii de la înec! În urma lui a rămas un ocean de durere © Facebook

Silviu Iosif a devenit un erou, după ce și-a dat viața pentru a o salva pe cea a doi copii care erau la un pas să se înece, sâmbătă, la mare. Silviu nu a stat pe gânduri și a sărit imediat să-i salveze, chiar cu propria viață.

Silviu avea o familie frumoasă și fericită

Silviu era un bărbat împlinit și avea tot ce își dorea de la viață. O femeie care îl iubește alături și doi copii superbi. Tot ce făcea era cu gândul la familia sa, care îl susținea negreșit în orice situație. În acest weekend, Silviu plecase la mare în interes de serviciu, pentru că el făcea parte dintr-un partid. Într-un moment liber, și-a luat soția și au decis să stea la plajă. În timp ce se relaxau, Silviu a văzut doi copii cum se zbat în apă, fiind la un pas de înec. Tânărul a sărit imediat să-i ajute, dar, din păcate, nu a mai avut forță să se salveze și pe el.

Silviu a fost găsit fără viață, la câteva ore după ce a dispărut în mare

Salvatorii au intervenit de urgență, însă acesta nu a mai fost găsit. Trupul lui neînsuflețit a fost adus la mal duminică dimineață, aproape de plaja din Olimp.

Prietenii, șocați de moartea tragică a tânărului erou

Vestea că Silviu a murit i-a întristat pe toți cei care l-au cunoscut. Oamenii au doar cuvinte de laudă la adresa tânărului care a lăsat în urmă o familie îndoliată. Prietenii au transmis mesaje pline de durere pe rețelele sociale, în amintirea bunului lor prieten.

''Dumnezeu să te ierte, Odihnește-te în pace, suflet bun. Dumnezeu te-a luat prea devreme, dragule, Condoleanțe familiei'', sunt câteva dintre mesajele transmise de cei care l-au cunoscut pe Silviu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro