Tânăr de 19 ani din Satu Mare, mort după un scandal în club, sub ochii polițiștilor

Tânăr de 19 ani din Satu Mare, mort după un scandal în club, sub ochii polițiștilor © presasm

Un tânăr din Satu Mare și-a găsit obsteșcul sfâșit după o seară petrecută în club. Incidentul dramatic s-a desfășurat chiar sub ochii polițiștilor, care nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Bătaia iscată în clubul din Satu Mare i-a adus tânărului de 19 ani moartea, după ce a suferit un atac de cord, speriat din cauza agitației create în jurul scandalului, scrie PresaSM. Bătaia a izbucnit între doi bărbați, de 27, respectiv 36 de ani, în fața unui club de jocuri de noroc. Bătaia, ruptă parcă din filme, s-a lăsat cu pumni, picioare și sticle sparte.

 A căzut ca secerat

Atunci când oamenii legii au intervenit pentru a aplana scandalul, tânărul de 19 ani a suferit un atac de cord. Doar a apucat să le spună celor din jur că îi este rău, înainte să se prăbușească la pământ. 

Imediat la fața locului a ajuns și un echipaj de salvare SMURD. Cei care au sunat la Salvare au fost chiar polițiștii. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, aceștia nu au mia putut face nimic pentru tânărul de 19 ani și i-a fost declarat decesul. Potrivit presei locale, tânărul avea probleme cu inima din trecut și nu a fost lovit în timpul celor doi bărbați.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro