Noi detalii despre fata de preot din Ploiești, care a vrut să își omoare prietena cu bâta de baseball. Ce au decis autoritățile

Noi detalii despre fata de preot din Ploiești, care a vrut să își omoare prietena cu bâta de baseball, pusă sub control judiciar. Ce au decis autoritățile © observatorulph.ro

Teodora I. fata de 18 ani elevă la un colegiu de renume din Ploiești, care a vrut să își omoare prietena cea mai bună cu o bâtă de baseball, a fost pusă sub control judiciar.

Tânăra, care trebuia să susțină examenul de Bacalaureat peste câteva luni, a fost reținută de poliție și prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, cu acuzația de tentativă de omor. Teodora I. este acum cercetată în libertate pentru loviri și violențe., scrie observatorulph.ro.

Incidentul s-a petrecut în luna februarie a acestui an. Teodora I. a fost  deranjată de faptul că victima Marta F. o vorbea pe la spate, astfel că a invitat-o în apartamentul unde locuia cu chirie, i-a dat cu spray paralizant în ochi, apoi a lovit-o cu bâta de baseball. Victima a scăpat cu viață, dar cu o sperietură pe cinste. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro