Cristina Ţopescu, foc şi pară, după ce Tudor Chirilă a bătut un bărbat. "I-aș trage câte palme aş putea eu"

+3 click pentru
galerie

Cristina Ţopescu, foc şi pară, după ce Tudor Chirilă a bătut un bărbat. "I-aș trage câte palme aş putea eu" © Foto: Facebook

Cristina Ţopescu a avut o reacţie după ce Tudor Chirilă a fost implicat într-un conflict cu un bărbat necunoscut, pe stradă, în Bucureşti. După ce artistul s-a certat cu un bărbat, pe care l-a şi pălmuit, jurnalista a ţinut să-şi spună părerea cu privire la situaţia dată.

Cristina Ţopescu i-a transmis un mesaj public lui Tudor Chirilă, în care îi precizează că deşi gestul lui nu este unul lăudabil, într-o asemenea situaţie, est un gest înţeles. Totul are o limită, până în momentul în care în discuţie apar părinţii lor, doi oameni, de altfel, iubiţi şi admiraţi de o ţară întreagă.

„Asta cu tatăl meu am auzit-o și eu pe Facebook de multe ori. Daca l-aș avea în față pe cel care îndrăznește să facă vreo referire la tatăl meu, recunosc aici, public, că i-aș trage câte palme aș putea eu. Dacă aș fi bărbat, s-ar lăsa cu pumni. Recunosc, îmi asum! Tudor, suntem oameni, nu sfinți, nu îngeri, nu putem întoarce celălalt obraz chiar tot timpul, astea ne sunt limitele”, a scris Cristina Ţopescu pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Tudor Chirilă, reclamat la Poliție după ce ar fi lovit un bărbat. Cum se apără artistul

Tudor Chirilă, despre conflictul în care a fost implicat

"Stăteam pe o bancă astăzi împreună cu frate-miu în fața unui loc în care obișnuiesc să-mi beau cafeaua. Mă pregăteam să-mi încep ziua și vorbeam nimicuri. Pe lângă noi trece un individ pe care îl cunosc din cartier, cu trei câini după el. Ne cunoaștem tangențial, dar omul îmi e mai mult necunoscut. Se oprește în fața noastră și mă întreabă direct de care parte sunt, ce ideologii am. Tonul un pic agresiv și un zâmbet metalic pe față. Bună ziua, îi spun, înainte de toate. Se conformează, apoi reia chestionarul, care e treaba cu ideologiile, îi spun că nu mai cred în ideologii, răspunde că nu se poate așa ceva, ce sunt, progresist, gender free? Debitul începe să crească, îl întreb dacă nu i se pare că e cam agresiv, îmi răspunde că e, pentru că eu fac mult rău și prostesc multă lume și debitul crește.

De aici eu nu mai pot reproduce decât frânturi de cuvinte, i-am zis să-și plimbe câinii, a început să înjure și să-mi spună că taică-miu a fost un securist, că așa sunt și eu. Parcă asistam la o sumă de mesaje de pe facebook reproduse live în fața mea. Printre înjurături mi-am adus aminte că omul mă mai abordase (...) Acum însă injuriile și minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni și i-am tras două palme. Am avut sentimentul că le aștepta (nu pare genul de om care să stea să fie pălmuit) și chiar l-au bucurat pentru după aceea a continuat să fie agresiv. Am devenit și împuțit, jegos, nespălat, o scursură, mă trag din securiști, alte înjurături nedemne de a fi reproduse. Mi-a promis că merge la IML să-și scoată certificat, i-am răspuns că ar trebui să se dea cu capul de mulți pereți sau să se lovească singur ca să poată obține măcar o oră. M-a înjurat ca la ușa cortului, apoi l-am lăsat acolo așteptând poliția care cred că a și sosit", a povestit Tudor Chirilă, pe contul personal de Facebook. 

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro