Tudor Chirilă a povestit tot ce s-a întâmplat, înainte să fie reclamat la Poliţie: "M-a înjurat ca la uşa cortului"

+4 click pentru
galerie

Tudor Chirilă a povestit tot ce s-a întâmplat, înainte să fie reclamat la Poliţie: "M-a înjurat ca la uşa cortului" © arhivă

Tudor Chirilă a avut parte de o întâmplare nu prea plăcută, în piaţa Charles de Gaulles din Bucureşti. După ce întreaga ţară a aflat că a fost reclamat la Poliţie de un individ pe care l-ar fi lovit, Tudor Chirilă a povestit tot, fără a lăsa loc de interpretări.

Tudor Chirilă stătea pe bancă cu fratele său, când, un individ care l-a mai abordat şi în trecut a început să-l provoace. După o discuţie care de degenerat rapid, artistul a recunoscut că nu s-a mai putut stăpâni şi "i-a tras două palme".

"Stăteam pe o bancă astăzi împreună cu frate-miu în fața unui loc în care obișnuiesc să-mi beau cafeaua. Mă pregăteam să-mi încep ziua și vorbeam nimicuri. Pe lângă noi trece un individ pe care îl cunosc din cartier, cu trei câini după el. Ne cunoaștem tangențial, dar omul îmi e mai mult necunoscut. Se oprește în fața noastră și mă întreabă direct de care parte sunt, ce ideologii am. Tonul un pic agresiv și un zâmbet metalic pe față. Bună ziua, îi spun, înainte de toate. Se conformează, apoi reia chestionarul, care e treaba cu ideologiile, îi spun că nu mai cred în ideologii, răspunde că nu se poate așa ceva, ce sunt, progresist, gender free? Debitul începe să crească, îl întreb dacă nu i se pare că e cam agresiv, îmi răspunde că e, pentru că eu fac mult rău și prostesc multă lume și debitul crește.

De aici eu nu mai pot reproduce decât frânturi de cuvinte, i-am zis să-și plimbe câinii, a început să înjure și să-mi spună că taică-miu a fost un securist, că așa sunt și eu. Parcă asistam la o sumă de mesaje de pe facebook reproduse live în fața mea. Printre înjurături mi-am adus aminte că omul mă mai abordase (...) Acum însă injuriile și minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni și i-am tras două palme. Am avut sentimentul că le aștepta (nu pare genul de om care să stea să fie pălmuit) și chiar l-au bucurat pentru după aceea a continuat să fie agresiv. Am devenit și împuțit, jegos, nespălat, o scursură, mă trag din securiști, alte înjurături nedemne de a fi reproduse. Mi-a promis că merge la IML să-și scoată certificat, i-am răspuns că ar trebui să se dea cu capul de mulți pereți sau să se lovească singur ca să poată obține măcar o oră. M-a înjurat ca la ușa cortului, apoi l-am lăsat acolo așteptând poliția care cred că a și sosit", a povestit Tudor Chirilă, pe contul personal de Facebook. 

Tudor Chirilă, reclamat la Poliţie

Poliția a fost sesizată de către presupusa victima, care susține că a fost lovită de Tudor Chirilă în urma unei discuții care a degenerat rapid. Au ajuns rapid și echipaje de poliție, care au început acum să efectueze cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro