Prietenii tinerei din Brăila, moartă după ce a născut, protest în fața spitalului! "Demisia, criminalii să meargă la pușcărie!"

Prietenii tinerei din Brăila, moartă după ce a născut, protest în fața spitalului! "Demisia, criminalii să meargă la pușcărie!" © Facebook / Obiectivbr.ro

Rudele și prietenii Anei Maria sunt revoltați și vor cu tot dinadinsul să îi facă dreptate tinerei mămici, care s-a stins din viață din cauza unei erori medicale. Peste 30 de persoane s-au adunat în fața Spitalului Județean de Urgență pentru a protesta.

Oamenii au aprins câteva lumânări și au lipit fotografia tinerei pe un gard și un scandat mesaje la adresa medicilor  despre care spun că sunt vinovați de moartea tragică a tinerei. "Demisia! / Criminalii să meargă la pușcărie!", au strigat apropiații tinerei.

Spiritele s-au încins și mulți dintre ei au ajuns până la Unitatea de Primiri Urgențe, dar au fost întâmpinați de mai mulți jandarmi care i-au liniștit. Aceștia s-au întors pe trotuar și au continuat să protesteze, sperând că într-un final îi vor face dreptate Anei Maria

Apropiații, revoltați după moartea tinerei

Totodată, o simplă vizită la farmacie a mamei Anei Maria a scos la iveală un amănunt neașteptat. Medicii i-au prescris tinerei un anumit antibiotic, bănuind că ar fi suferit de meningită. Farmacista i-a povestit femeii că în aceeași zi au venit mai multe cadre medicale pentru a cumpăra respectivul antibiotic, speriați că ar fi contactat virusul. "Nu știu acum dacă vor să se scoată, dar raportul de la Medicină Legală spune ceva clar", a declarat femeia, potrivit obiectivbr.ro.

Ana Maria s-a stins din viață din cauza unei erori medicale, la scurt timp după ce a născut. Doctorii i-au uitat câteva bucăți de placentă în corp ce s-au infectat și astfel s-a declanșat septicemia, care i-a fost fatală. 


facebook whatsapp twitter pinterest