Tânăra din Slatina care a fost pozată în timp ce copilul o săruta pe fesă, o nouă reacţie: "Ăla a fost un gest de iubire"

+2 click pentru
galerie

Tânăra din Slatina care a fost pozată în timp ce copilul o săruta pe fesă, o nouă reacţie: "Ăla a fost un gest de iubire" © Facebook

Tânăra din Slatina care şi-a pus internetul în cap după ce o poză în care fiul ei apare sărutând-o pe fesă a ajuns virală, a avut o nouă reacţie! Femeia a scris un lung mesaj destinat celor care au considerat că băieţelul trebuie să fie luat de Protecţia Copilului de lângă ea. 

Cristina, o femeie din Slatina, a apărut într-o fotografie, în mediul online, alături de fiul ei. Mii de reacţii dure au apărut la scurt timp pe internet! În imagine, copilul ei o sărută pe fesă.

În urma valului de cereri şi reacţii, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt s-a sesizat. Directorul SGASPC Olt, Rădiţa Piroşca a transmis că femeia va fi, în primă fază, consiliată. 

Date fiind aceste circumstanţe, Cristina a hotărât să transmită un mesaj celor care au considerat că fiul ei nu este tratat cum ar trebui. Tânăra din Slatina a scris pe reţelele de socializare că toţi cei care au vrut să o despartă de copilul ei o să plătească în faţa lui Dumnezeu, "mai devreme sau mai târziu". 

Femeia este hotărâtă să lupte până în pânzele albe pentru fiul ei şi a precizat că, dacă ar fi fost vinovată, şi-ar fi închis contul de Facebook, nu ar fi stat ca tot internetul să o jignească. 

Pentru "mămicile cinstite", tânăra din Slatina a transmis... ceva mai mult. 

"Eu nu cred că voi nu vă pupaţi copiii, nu-i muşcaţi de picioruşe, de obraji și îi mângâiaţi. Şi nu cred că nu vi s-a întâmplat niciodată ca ei să vă pupe pe neașteptate pe mâini, pe picioare chiar şi pe FUND. Ăla a fost un gest de iubire din partea lui faţă de mine. Copilul ştia că şi eu îl pup pe c*r şi îl mușc... Aveți cei mai perfecți copii şi voi sunteți cele mai perfecte mame. Sper că Dumnezeu vă va pedepsi în ultimul hal pe toţi cei care nu mă credeți", a scris Cristina pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro