Sinucidere șocantă în Slobozia. O tânără mamă și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în râul Ialomița

Sinucidere șocantă în Slobozia. O tânără mamă și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în râul Ialomița © arhivă

O tânără mamă din Slobozia a apelat la un gest extrem. Aceasta și-a pus capăt zilelor aruncându-se în râul Ialomița, la scurt timp de la despărțirea de iubitul său. În urma ei au rămas 2 fetițe care acum vor crește fără mamă. 

O sinucidere șocantă a avut loc în Slobozia, vineri după amiază. O tânără mămică ce avea 2 fetițe și-a pus capăt zilelor, aruncându-se în râul Ialomița. Potrivit infornațiilor oferite de observator.tv, se pare că aceasta s-a despărțit de curând de tatăl fetițelor sale și nu a putut depăși momentul. Apropiații tinerei sunt în stare de șoc și nu-și explică de ce anume aceasta nu s-a gândit la copiii ei, înainte de a recurge la un asemenea gest necugetat. 

Șocant este faptul că întreaga scenă a sinuciderii s-a desfășurat sub ochii martorilor care ndin păcate, nu au putut face nimic pentru a o salva pe tânăra mămică. La fața locului au intervenit de urgență polițiștii, pompierii, dar și un echipaj SMURD, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva pe tânără.

Nu a putut depăși momentul despărțirii de tatăl fetițelor sale

Potrivit infromațiilor oferite de sursa citată, se pare că tânăra mămică ar fi fost devastată după ce s-a despărțit de tatăl fetițelor sale și nu ar fi putut accepta situația, așa că a ales să-și pună capăt zilelor, în cel mai crunt mod cu putință. 

Cu puțin timp înainte de a se sinucide, tânăra mămică din Slobozia își schimbase statusul de pe Facebook, trecând de la „într-o relație”, la „despărțită”. Apropiații susțin că aceasta era în depresie și nu a putut să accepte faptul că nu mai era împreună cu tatăl fetițelor sale. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro