Și-a pierdut viața, după ce a făcut două operații estetice. Drama cumplită a unei tinere de 36 de ani

Și-a pierdut viața, după ce a făcut două operații estetice. Drama cumplită a unei tinere de 36 de ani © Facebook

În goana după perfecțiune, multe tinere ajung la un pas să își piardă viața și regretă mult timp alegerile proaste pe care le-au făcut într-un moment de hazard. Este și cazul unei tinere din Marea Britanie, care a murit după ce a luat decizia de a-și face două operații estetice complexe.

Louise Harvey, în vârstă de 36 de ani, a murit la un spital din Regatul Unit, după ce medicii i-au spus că o augmentare de sâni și o liposucție ar fi mai ieftine dacă sunt realizate împreună. În urma necropsiei s-a aflat că ea a murit din cauza unor cheaguri de sânge, care nu au fost ținute sub control de medici.

Mama tinerei a declarat ulterior că ea a fost sfătuită de medici că astfel va economisi mai mulți bani. După o operație care a durat trei ore, femeia s-a stins din viață acasă, la două zile de la intervențiile estetice.

Louise avea cheaguri de sânge în inimă și plămâni, iar medicii care au operat-o au declarat că nu este vina lor, dar mama tinerei susține că ea avea un istoric medical care nu i-ar fi permis realizarea operațiilor. 

O altă tânără, moartă la 21 de ani

O tânără din Italia a murit și ea din cauza unei banale rinoplastii. Maria, în vârstă de 21 de ani, a intrat în stop cardio-respirator după operație și, chiar dacă medicii i-au acordat primul-ajutor și a fost transferată la un alt spital, a murit la scurt timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest