Tânără răpită de doi bărbaţi, în faţa unei secţii de votare din Baia Mare. Momentul a fost filmat / VIDEO

Tânără răpită de doi bărbaţi, în faţa unei secţii de votare din Baia Mare. Momentul a fost filmat / VIDEO © captură video

Incident șocant duminică, 24 noiembrie, în Baia Mare. În ziua turului doi al alegerilor prezidențiale, o tânără a fost răpită de doi bărbați, în fața unei secții de votare. Momentul a fost suprins de un trecător, cu telefonul mobil. 

Duminică, 24 noiembrie, în jurul prânzului, o tânără de 17 ani a fost luată și urcată cu forța într-un autoturism, în fața Casei de Cultură de pe bulevardul Independenței. Un trecător care a observat incidentul de la secția de votare a filmat cu camera telefonului mobil. 

Polițiștii au fost alertați de cele întâmplate și s-au mobilizat în vederea depistării tinerei și a răpitorilor. După aproximativ 40 de minute, autoturismul cu care a fost luată tânăra a fost oprit de oamenii legii pe Strada Gutinului din Baia Sprie. 

Tânăra de 17 ani și conducătorul autoturismului, în vârstă de 19 ani, au fost conduși la secția de poliție.

Fata neagă că a fost răpită

La audieri, tânăra de 17 ani a negat să ar fi fost răpită, menționând că s-a urcat de bună voie în autoturism. Apoi, aceștia au menționat că au o relație și că voiau să ajungă la un restaurant pentru a lua masa, potrivit vasiledale.ro.

Cu toate acestea, când a fost urcată în mașină, fata a țipat, a bătut cu pumnii în geamul de la spate și șoferul a demarat în trombă. Toate aceste detalii ridică în continuare semne de întrebare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro