VIDEO / Motivul pentru care adolescenta de 17 ani din Olt a vrut să se sinucidă! Ce a făcut înainte de gestul extrem

Motivul pentru care adolescenta de 17 ani din Olt a vrut să se sinucidă! Ce a făcut înainte de gestul extrem © Captură video

Ar fi vrut să încheie socotelile cu iubitul, cu viaţa, cu lumea la doar 17 ani! Sătulă, pare-se, de un destin nemilos, o adolescentă a încercat să se sinucidă în apropierea unei hidrocentrale. A avut însă parte de un colac aruncat parcă de o mână Divină! Pentru că doar o minune a făcut ca fata să supravieţuiască.

Au fost clipe crunte, pline de emoţie, aproape de agonie, între barajul de piatră, apă usturător de rece şi o barcă trimisă parcă de Dumnezeu pentru fata de 17 ani.  Adolescenta a vrut să-şi pună capăt zilelor şi a decis să-şi inunde nu doar trupul, ci şi sufletul! Fata a ales calea cea mai cruntă, drumul cel mai negru, ca să evadeze, pare-se, dintr-o dezamăgire în dragoste: un drum spre moarte! Tulburată, se pare, după o discuţie aprinsă cu iubitul ei, liceanca ar fi rătăcit o vreme în zona barajului Strejeşti, după care a hotărât să facă un gest care ar fi putut să o coste viaţa, potrivit Acces Direct. 

Însă Angajaţii hidrocentralei i-au fost adevăraţi îngeri păzitori. Oamenii de acolo au zărit-o în apa sloi şi imediat i-au aruncat un colac de salvare astfel încât să nu fie luată de curenţi. La scurt timp după, au sosit şi cei de la ISU şi au început o operaţiune de salvare contra cronometru! Au răsuflat apoi uşuraţi, după ce au aşezat-o pe fată în barca supravieţuirii şi au observat că tînăra dădea primele semne de viaţă. Atunci când, deşi aproape bocnă, eleva şi-a mişcat mâinile! Fata şi-a împreunat palmele, parcă în semn de mulţumire că îngerii salvatori au vegheat-o într-un moment care putea să-i aducă sfârşitul. 

Se pare că eleva de liceu era invadată e gânduri sumbre, după o ceartă cu iubitul ei care părea să fie totul pentru ea. Asta mai ales de când mama ei a plecat la muncă în strainătate iar tatăl şi-a dat ultima suflare. De atunci, fata era crescută de bunică şi se pare că era mai timidă şi uşor închisă în lumea ei. O Lume care parcă s-a prăbuşit în clipa în care cel pe care-l iubea i-ar fi frânt inima.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro