Țăranii vs. coronavirus, o luptă spectaculoasă! „Bagi repede trei ciocănele de rachiu, te freci cu oţet şi te bagi la dospit sub pilotă“

Țăranii vs. coronavirus, o luptă spectaculoasă! „Bagi repede trei ciocănele de rachiu, te freci cu oţet şi te bagi la dospit sub pilotă“ © Foto simbol Pixabay

În satele aflate la câțiva kilometri de Botoșani, țăranii nu-și bat capul cu pandemia de coronavirus. În timp ce în toată lumea se fac cercetări pentru găsirea unui vaccin pentru Covid-19, țăranii noștri spun că se imunizează cu usturoi, ceapă și rachiu.

În plină pandemie de coronavirus, în satele de pe lângă Botoșani, unii țărani parcă nici n-au auzit de situația actuală, iar alții nu se tem deloc, ba chiar se arată revoltați de faptul că toate crâșmele s-au închis, odată cu noile măsuri adoptate de autoritățile române. 

 „Da’ de ce să-mi fie frică? Dacă nu vine vreun virusat pe aici, n-are ce să se întâmple. Afară vine căldura, avem treabă, totul merge bine. Nu avem teamă. Mai o rugăciune, mai mâncărică de post şi totul o să fie bine“, spune o persoană din Mănăstireni, comuna Unţeni, potrivit Adevărul.

„Tratamentul salvator” al țăranilor

Teodora Hoidrag, din Roşiori a mărturisit pentru aceeași sursă că sătenii, pentru a-și întări corpul în fața bolilor, dar și a coronavirusului, au găsit o soluție ceva mai.. inedită. Ceapa, usturoiul şi rachiul sunt remedii anti-coronavirus!

„Usturoi şi ceapă, ucid microbii de toate felurile. Beau şi rachiu“, spune Teodora Hoidrag. 

Un alt ţăran din Mănăstireni, Stelică, are o reţetă împotriva tuturor bolilor. „Ce coronavirus?!? Bagi repede trei ciocănele ( n.red. - păhărele mici de ţuică) de rachiu, te freci cu oţet, şi pe piept, şi pe spate şi te bagi la dospit sub pilotă. Iese şi dracu din tine“, a povestit Stelică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro