"Ţăranul cu Maserati", aşa cum nu a mai fost văzut niciodată! I-a lăsat mască pe trecători

+6 click pentru
galerie

Considerat unul dintre cei mai bogaţi "şmecheri", "milionarul" Petre Crăete a fost fotografiat într-o ipostază incredibilă.

Maşini de sute de mii de euro, mormane de bani prin casă, la vacanţe luxoase, cluburi de fiţe şi femei frumoase – acestea sunt imaginile postate pe Internet, de-a lungul timpului, de Petre Crăete, alias "Ţăranul cu Maserati", care l-au transformat pe acesta într-un adevărat personaj. În timp ce în spaţiul virtual se pozează conducând bolizi de lux şi măturând "mizeria" de bancnote din casă, în viaţa reală, Crăete "conduce" bara din autobuz sau din metrou.

Îmbrăcat modest, "milionarul" a fost pozat, zilele trecute, într-o staţie de autobuz din Londra, tastând de zor un mesaj pe telefon, în timp ce strângea sub braţ o mapă mov, cu mai multe documente.

În urmă cu patru ani, Crăete se filma pe un pat acoperit cu bancnote şi spunea: "Fetele care vor să mă viziteze o să primească o bucăţică din patul meu". Bărbatul s-a ales cu porecla de "Ţăranul cu Maserati" după ce a fost văzut la volanul unei astfel de mașini și s-a vehiculat că ar locui într-un penthouse din Marea Britanie. Guirle rele au explicat însă, că mașina era a patronului său, iar apartamentul de lux, la fel.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro