Primele declaraţii ale tătălui fetiţei ucise de cetăţeanul olandez, după audieri: "Nu ne mai interesează" / VIDEO

Primele declaraţii ale tătălui fetiţei ucise de cetăţeanul olandez, după audieri: "Nu ne mai interesează" / VIDEO © captură video

Tatăl Adrianei Feraru, fetiţa ucisă de pedofilul olandez Johannes Vissacher, a fost chemat vineri la audieri, la Parchetul General. Bărbatul a oferit presei ultimele detalii referitoare la cazul care a şocat întreaga ţară şi a spus răspicat că familia lui ar avea nevoie de despăgubiri din partea urmaşilor olandezului.

Conştienţi că nimeni nu o va putea aduce înapoi pe Adriana, fetiţa lor de 11 ani care a fost ucisă fără milă de Johannes Vissacher, cei doi părinţi au fost la Parchetul General, unde şi-au lămurit neclarităţile cu privire la caz. 

Tatăl Adrianei Feraru a mărturisit că familia lui este săracă şi că se chinuie din greu să facă pomenile pentru sufletul micuţei. Aşa că, un ajutor le-ar fi util. În acest sens, avocatul familiei Feraru a înaintat o cerere pentru obţinerea despăgubirilor. 

"Are ceva bunuri, are moştenitori, o fată din câte am înţeles, soţie... S-a întâmplat, asta este! Cine să plătească? Dumnezeu! Nu ne mai interesează! Să vedem ce o mai spune domnul avocat mai târziu. Dacă se poate să ne dea şi nouă ceva... suntem săraci, n-avem pentru pomeni, dacă se poate, bine... Cererea este făcută. Sunt foarte liniştit pentru că am văzut care e problema. Nu am mai dat declaraţii, mi-au arătat dosarul", a spus tatăl Adrianei, potrivit Antena 3.

La Parchetul General, bărbatul nu a dat declaraţii în faţa procurorilor, ci i s-a prezentat dosarul. Astfel, a aflat că Johannes Vissacher era un om certat cu legea de aproximativ 5 ani, având mai multe probleme şi în ţara natală.

"A avut multe. De vreo 5 ani de zile pe acolo pe la el... Nu m-a mai interesat, pe mine mă interesa de copilul meu. Nu mă gândesc la sume, cât se poate!", a mai spus bărbatul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro