Tatăl Alexandrei, scrisoare deschisă despre crimele din Caracal: "Să ne găsească fata și adevărul"

Tatăl Alexandrei, scrisoare deschisă despre crimele din Caracal: "Să ne găsească fata și adevărul" © Arhiva

Tatăl Alexandrei Măceșanu este distrus de durere de când a aflat că Gheorghe Dincă i-a răpit și ucis fata. Însă bărbatul și-a găsit puterea de a adresa câteva cuvinte în mod public despre tot ceea ce a trecut familia lui în ultima perioadă.

Ion Măceșanu a vizat și persoanele care i-au criticat vocalitatea vărului său, Alexandru Cumpănașu, și speră în continuare că fiica lui este în viață. Tatăl Alexandrei vrea dreptate, în primul rând, pentru copila lui, dar și pentru celelalte persoane care au avut de suferit în urma atrocităților comise de Gheorghe Dincă.

Ion Măceșanu, scrisoare deschisă

"Scrisoare către toți oamenii creștini care ne-au fost alături 

Mă numesc Macesanu Nelu, tatăl Alexandrei și am un mesaj pentru toți cei care îl atacă pe vărul meu: Îmi pare rău că l-am amestecat pe Sandu în toată nenoricirea noastră. I-am spus-o și lui de câte ori ne-am văzut. Îmi pare rău pentru că am văzut câți oameni răi îl atacă și îi creează probleme pentru că l-am rugat să ne ajute să o găsim pe Alexandra. Noi am apelat la Sandu și Iulian pentru a ne ajută nu ei s-au băgat peste noi.

Cred că TOȚI cei care îl atacă nu sunt oameni creștini și au interese ciudate sau nu au copii să înțeleagă prin ce trecem. Eu și soția mea ne-am pus toată încrederea în vărul meu de la început, de joi seară când i-am spus lui și vărului nostru Iulian că ne-a dispărut față. Din primul moment Sandu și Iulian au sărit în ajutorul nostru cu tot ce au putut. Sandu a făcut pentru noi mai mult decât orice politician sau instituție. Și eu și soția mea am văzut cum politicieni și alțîi îl critică pe Sandu pentru că este alături de noi. Și atât eu cât și soția am hotărât să le spunem chiar dacă Sandu a insistat să nu o facem că greșesc foarte mult și nu este deloc creștinesc cum procedează. Sandu nu este un om foarte vorbăreț dar când apelezi la el își da sufletul să ajute. Așa cum face și cu mama Vică așa a făcut și cu noi. Îmi pare rău Sandule că ți-am creat probleme și te-am amestecat dar nu aveam încredere în nimeni altcineva.

Vreau să mai spun atât: i-am dat lui Sandu hârtie să ne reprezinte peste tot: la tribunal, la parchet, la poliție, la televiziune și ziare. Cine poate să spună că tot ce a făcut el a fost pentru a se folosi de fetiță noastră dragă  NU este omul lui Dummezeu și nu este creștin. Sandu ne-a întrebat despre tot ce a făcut în numele nostru și dincolo de necazul prin care trecem care este un coșmar din care nu ne mai trezim atacarea lui Sandu este lucrul care ne-a supărat și mai tare și am hotărât să-i trimit acesata scrisoare să o facă publică pentru că are nevoie de sprijinul nostru nu doar noi de al lui. Cred că aceia care îl critică pentru că suferă lângă noi ar trebui să se ducă la biserica să se roage și să-și curețe răutatea și veninul.

Noi credem în continuare în autorități și în Sandu că vor reuși să ne găsească față și adevărul. O să facem totul pentru a află adevărul despre copilul nostru. Suntem creștini și nu avem răutate dar celor care vorbesc despre glorie sau imagine a lui Sandu pe seama necazului nostru le spunem atât: să le fie rușine iar celor care cred în el să-l sprijine să lupte nu doar pentru față noastră ci pentru toți copii care au trecut prin așa ceva. Dumnezeu e sus și îi vede pe toți: și pe cei răi și pe cei buni și are grijă de fiecare!", a declarat Ion Măceșanu, potrivit observator.tv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro