Tatăl lui Alexandru, tânărul mort în accidentul din Italia își strigă durerea cu ultimele puteri: „Te vom plânge mereu”

Tatăl lui Alexandru, tânărul mort în accidentul din Italia își strigă durerea cu ultimele puteri: „Te vom plânge mereu” © Facebook.com

Alexandru Liviu Peia, tânărul de numai 19 ani care și-a găsit sfârșitul în cumplitul accident produs în Italia este plâns de întreaga familie. Părinții lui Alexandru sunt devastați de pierderea suferită și nu-și explică ce anume s-a întâmplat și de ce au trebuit să rămână fără copilul lor.

Nu există pe lume o suferință mai mare pentru un părinte, decât aceea de a-și pierde copilul. Tatăl lui Alexandru Liviu Peia este îngenuncheat de durere de când a aflat că fiul său s-a stins din viață. Pe contul lui de Facebook, Dorin Peia își plânge durerea și a postat un mesaj cutremurător pentru fiul său mort în accident, dar și câteva fotografii cu acesta. 

„El e Alex, îngerul meu!...
Te vom plânge mereu, puiul nostru!
Te voi vedea întotdeauna pe cer, pentru că ești cea mai luminoasă stea!
Odihnă și lumină veșnică, Ale!”
a scris tatăl lui Alexandru Liviu Peia, pe contul lui de Facebook. 

Cum a murit Alexandru, la numai 19 ani

Alexandru Peia era portarul unei echipe de fotbal din Italia numită Varese Calcio. Românul de numai 19 ani și-a găsit sfârșitul într-un cumplit accident de mașină, după ce autoturismul pe care îl conducea acesta a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat de mai multe ori. 

Alexandru era un copil foarte bun, despre care toată lumea spune numai lucruri bune. Profesorii, colegii de echipă dar și familia acestuia susțin că niciodată nu a făcut probleme și era tare muncitor. Acum, familia îndurerată se pregătește de înmormântare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro