Ana Maria a murit la scurt timp după ce a împlinit 19 ani! Concluzia șocantă trasă de tatăl fetei din Brăila

Ana Maria a murit la scurt timp după ce a împlinit 19 ani! Concluzia șocantă trasă de tatăl fetei din Brăila © Facebook

Ana Maria, proaspăta mamă din Brăila, a murit la scurt timp după ce a împlinit 19 ani. Tânăra primise cel mai frumos cadou de ziua ei: o fetiță perfect sănătoasă cu care ajunsese acasă și se ocupa de creșterea ei. Din păcate, tânăra s-a stins din viață, iar familia ei este devastată de durere. 

Tatăl Anei Maria a postat mesaje sfâșietoare pe pagina sa. La scurt timp după ce tânăra mamă a murit, bărbatul a tars o concluzie dureroase. Acesta susține că darul pe care l-a primit în urmă cu 19 ani i-a fost luat, iar Ana Maria nu mai este a lui acum, ci a lui Dumnezeu. 

"Când primești un cadou de ziua ta acum 19 ani și acum mi l-a luat înapoi, nu e Dumnezeu. E a lui", a scris tatăl Anei Maria pe rețelele de socializare.

Nu este singurul mesaj de pe pagina tatălui Anei Maria. Acesta a publicat inlusiv imagini de la priveghi, apoi cu fetița cea mică, bebelușul care nu își va cunoaște niciodată mamă. Este singura alinare care a mai rămas în familia lor. 

"Dumnezeu să te odihnească în pace fata mea! Te-am adus acasă, lângă copil, soț și familia ta, așa cum doreai și o iubeai așa de mult", este un alt mesaj postat de tatăl tinerei. 

Ana Maria a murit după aproximativ o lună de când a născut. Fata a făcut septicemie deoarece după ce a născut o bucată din placentă a rămas în interiorul ei și s-a infectat. Familia susține că va depune plângere și vrea ca cei vinovați să plătească. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro