Ana Maria a murit la scurt timp după ce a împlinit 19 ani! Concluzia șocantă trasă de tatăl fetei din Brăila

Ana Maria a murit la scurt timp după ce a împlinit 19 ani! Concluzia șocantă trasă de tatăl fetei din Brăila © Facebook

Ana Maria, proaspăta mamă din Brăila, a murit la scurt timp după ce a împlinit 19 ani. Tânăra primise cel mai frumos cadou de ziua ei: o fetiță perfect sănătoasă cu care ajunsese acasă și se ocupa de creșterea ei. Din păcate, tânăra s-a stins din viață, iar familia ei este devastată de durere. 

Tatăl Anei Maria a postat mesaje sfâșietoare pe pagina sa. La scurt timp după ce tânăra mamă a murit, bărbatul a tars o concluzie dureroase. Acesta susține că darul pe care l-a primit în urmă cu 19 ani i-a fost luat, iar Ana Maria nu mai este a lui acum, ci a lui Dumnezeu. 

"Când primești un cadou de ziua ta acum 19 ani și acum mi l-a luat înapoi, nu e Dumnezeu. E a lui", a scris tatăl Anei Maria pe rețelele de socializare.

Nu este singurul mesaj de pe pagina tatălui Anei Maria. Acesta a publicat inlusiv imagini de la priveghi, apoi cu fetița cea mică, bebelușul care nu își va cunoaște niciodată mamă. Este singura alinare care a mai rămas în familia lor. 

"Dumnezeu să te odihnească în pace fata mea! Te-am adus acasă, lângă copil, soț și familia ta, așa cum doreai și o iubeai așa de mult", este un alt mesaj postat de tatăl tinerei. 

Ana Maria a murit după aproximativ o lună de când a născut. Fata a făcut septicemie deoarece după ce a născut o bucată din placentă a rămas în interiorul ei și s-a infectat. Familia susține că va depune plângere și vrea ca cei vinovați să plătească. 


facebook whatsapp twitter pinterest