Tatăl Alexandrei Măceşanu, la un pas să fie executat silit! Cumpănaşu: „Victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii”

+2 click pentru
galerie

Tatăl Alexandrei Măceşanu, la un pas să fie executat silit! Cumpănaşu: „Victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii” © arhivă

Cazul Caracal. Au trecut aproape opt luni de când Alexandra Măceşanu a sunat la 112 din casa lui Gheorghe Dincă şi a cerut ajutorul autorităţilor. Deşi anchetatorii au concluzionat că fata a fost ucisă, familia nu şi-a pierdut speranţa. Părinţii ei însă, au primit acum o altă lovitură!

Alexandru Cumpănaşu a făcut publică în mediul online o fotografie în care apare decizia Curţii de Apel Craiova în ceea ce priveştea cererea de strămutare a dosarului. Ion Măceşanu, tatăl Alexandrei Măceşanu, a fost obligat la plata sumei de 25 de lei, cheltuieli judiciare.

În cazul în care Ion Măceşanu nu achită această sumă în termen de 3 luni, va fi executat silit. 

Decizia Curţii de Apel Craiova l-a revoltat în adevăratul sens al cuvântului pe unchiul Alexandrei Măceşanu care susţine că "victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii".

"Asta este DREPTATE⁉️ Mai este ceva de spus⁉️ Lacrimi, durere, umilință, revoltă❗Victimele plătesc amenzi pentru că au deranjat infractorii‼ Să nu va mire, dragi lideri, când ne vom face singuri dreptate: Detașamentele de Apărare Civică- DACII vor deveni o normalitate într-un stat mafiot‼‼‼
P.S.: Imagine cu hotărârea Curții de Apel Craiova prin care verii mei trebuie să plătească 25 RON fiecare pt că au cerut mutarea judecării lui Dincă‼ În caz contrar, ii execută silit.. No comment!",
a explicat Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare.

Gheorghe Dincă, aflat în prezent în arest preventiv la Penitenciarul Craiova, a fost trimis în judecată la mijlocul lunii ianuarie pentru opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracțiuni, omor calificat - două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte - două infracțiuni.

De asemenea, Ştefan Risipiceanu, bărbatul care a violat-o pe Luiza Melencu, a fost trimis în judecată pentru viol.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro