Problemele de sănătate îl macină pe Gheorghe Dincă. Ce a pățit, din spatele gratiilor, „criminalul din Caracal”

Problemele de sănătate îl macină pe Gheorghe Dincă. Ce a pățit, din spatele gratiilor, „criminalul din Caracal” © Arhivă

Problemele de sănătate se țin scai de Gheorghe Dincă! Aflat în arest de aproximativ șapte luni, „criminalul din Caracal” a acuzat din nou stări de rău, după ce a fost depistat cu o boală destul de serioasă, în urmă cu ceva vreme. Și, din câte se pare, veștile nu sunt deloc bune pentru principalul suspect în cel mai mediatizat caz al ultimilor ani.

Gheorghe Dincă se află în arest de mai bine de șapte luni, timp în care procurorii au făcut investigații amănunțite pentru a da de cap complicatului caz din Caracal. În tot acest timp, Dincă a acuzat diverse probleme de ordin medical, fiind nevoie de controale amănunțite din partea doctorilor.

Chiar recent, a acuzat stări de rău din arestul IPJ Olt. Avocatul lui Dincă, însă, nu a vrut să comenteze subiectul și să dea detalii despre ce se întâmplă, potrivit informațiilor din presă.

Gheorghe Dincă a tot avut probleme de sănătate

În lunile în care a stat după gratii, Gheorghe Dincă a acuzat mai multe probleme de ordin medical. „Criminalul din Caracal” a fost subiect de diabet, a ajuns la controale la ORL și la oftalmologie și i s-a făcut chiar și un EKG.

Odată ajuns în arestul Capitalei, s-a plâns că nu prea îi place cu colegii de celulă. Acesta, dar și diversele probleme de sănătate invocate, ar fi doar un prexent, în opinia multora.

Vă reamintim că Gheorghe Dincă este acuzat că le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, două adolescente dispărute în apropiere de Caracal.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro