Tatăl Vulpiţei, acuzaţii grave la adresa lui Viorel. ''I-a luat banii fetei''. Socrul, de partea lui Marian

Tatăl Vulpiţei, acuzaţii grave la adresa lui Viorel. ''I-a luat banii fetei''. Socrul, de partea lui Marian © Captură

Tatăl Veronicăi i-a adus acuzaţii fără precedent ginerului său, joi seara, la ''Acces Direct''. După ce în urmă cu câteva săptămâni a decis să se împace cu soţul fiicei sale, după ce au fost certaţi o perioadă îndelungată, acum, socrul face declaraţii şocante.

Tatăl Veronicăi a precizat că Viorel i-ar lua toţi banii fetei sale şi că ar vrea să o înşele pe aceasta, pentru a rămâne el cu ceea ce i se cuvine Veronicăi. În plus, socrul lui Viorel nu pare să aibă o părere prea bună despre tatăl nepoatei sale şi afirmă că acestuia nu prea îi place munca.

''I-a luat banii fetei. Să-i dea jumătate din bani, că nu a venit degeaba la Bucureşti. El este puturos, nu vrea să muncească'', a spus tatăl Veronicăi.

Viorel s-a declarat foarte supărat de tot ce a auzit din gura socrului său şi spune că el este decis să plece acasă, la Blăgeşti, şi să o lase pe Veronica să facă ce-şi doreşte. În plus, referitor la banii soţiei sale, Viorel s-a apărat spunând că el s-a ocupat de administrarea părţii financiare a familiei, pentru că Veronica nu se pricepe, lucru confirmat şi de aceasta.

''Eu m-am sculat de aici şi plec cu ce am venit de acasă şi pe ea o las aici. Unul spune într-un fel, ce sunt eu aici? Eu acum plec'', a spus Viorel. În plus, în scandalul dintre ginere şi socru a intervenit şi Vulpiţa, care i-a luat imediat apărarea părintelui său. ''Viorel, te rog să nu-mi jigneşti tatăl, el mi-a dat viaţă'', a spus Vulpiţa.

Tatăl Veronicăi îl preferă pe Marian

Nu în ultimul rând, Mirela Vaida a ţinut să-l întrebe pe tatăl Veronicăi ce părere are despre amantul fiicei sale. Bărbatul nu a stat deloc pe gânduri şi a menţionat că nu i-ar displăcea deloc ca fata sa să-şi îndrepte atenţia spre Marian. ''Eu l-aş prefera mai mult de ginere pe Marian'', a spus tatăl Veronicăi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro