VIDEO / Telenovelă sumbră! Soțul pe moarte acuză că fiul i-a furat soția

Telenovelă sumbră! Soțul pe moarte acuză că fiul i-a furat soția © Acces Direct

„Am o tumoră pe creier, eu pentru ea am mai luptat pentru viața cu boala, nefiind ea eu nu mai lupt cu boala asta pe care o am”. Aşa îşi strigă Ştefan dreptul de... tată, un tată care are inima sfârtecată de când a fost vitregit de fiica lui de 5 ani. Culmea, cel care ar fi făcut acest gest şocant, deşi ar şti că bărbatul ar fi pe moarte, e chiar... fiul lui, Gabriel. Fiul pe care-l acuză că i-ar fi furat nu doar fiica, ci şi... iubita.

„Concubina mea a fugit cu băiatul meu. Au plecat împreună amândoi doar ca să îmi facă rău, știu că îmi pot face rău doar prin fetiță. Eu am o tumoare pe creier”, a spus tata Ștefan, la „Acces Direct”.

La cei 52 de ani ai săi, tata Ştefan nu îşi plînge BOALA CRUNTĂ şi singurătătea în ceasul neiertător al bolii, ci... biciul crunt pe care l-ar fi primit de la fiul lui şi de la femeia care-i era, până de curând, ca o soţie.

Un ochi îi plânge de dorul copilaşului, care i-ar fi fost efectiv furat de lângă el de fiul său, iar celălalt pentru că nu ştie dacă boala îi va permite să o mai vadă, măcar o dată, pe cea mică, minunea lui de fetiţă care i-a dat putere să meargă mai departe...

Telenovela şocantă ar fi început acum 10 ani, când tata Ştefan şi-ar fi legat inima de mai tînăra Alina, cea care i-a dăruit o minune de fetiţă, ce azi are 5 anişori. Însă totul avea să se transforme parcă într-un Triunghi Blestemat în care aceeaşi Alina ar fi început în paralel o relaţie mai mult decât apropiată cu fiul iubitului ei, Gabriel. Acuză tata Ştefan.

Tata Ştefan s-a încăpăţânat să creadă în nevinovăţia femeii de lângă el, deşi apăruseră tot mai multe zvonuri că Alina nu ar fi deloc uşă de biserică... până de curând, cînd a aflat adevărul, susţine el.

Dar Alina şi-ar fi arătat sfidarea crudă, în ciuda bolii celui care îi era iubit, adica tata Ştefan. Iar fiul său, băiatul pe care-l acuză că i-a furat iubita, l-a şocat cel mai tare cînd l-ar fi prins cu substanţe... interzise! Acela ar fi fost momentul care a declanşat în familie o atmosferă de nesuportat, spune Stefan!

Pentru binele micuţei, bărbatul grav bolnav i-a cerut fiului să plece. Dar a avut parte de cea mai oribilă surpriză, pentru că s-a trezit... singur. Fără fiu, fără iubita Alina şi ce e mai grav, fără copila lui adorată!

Disperat, bolnav şi... jefuit de... stropul său vital de lumină, fetiţa de 5 ani, tata Ştefan o imploră, cu ultimele puteri, pe cea care i-a fost ca o soţie, să îi aducă fetiţa înapoi!

„Să-mi salveze autorităţile fetiţa! Este în foarte mare pericol! Chiar daca pe ea nu o droghează, dar fumul pe care-l inhalează din casă e foarte nociv”, strigă tata Ștefan, disperat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro