Teodora Măceşanu, despre ultimele declaraţii ale lui Dincă: "Peste puțin timp o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra”

Teodora Măceşanu, despre ultimele declaraţii ale lui Dincă: "Peste puțin timp o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra” © arhivă

Dosarul Caracal a ajuns pe masa procurorului general, Bogdan Licu, pentru confirmarea rechizitoriului. În aceeaşi zi, Teodora Măceşanu, mama Alexandrei a făcut noi declaraţii. Femeia se aşteaptă ca, în curând, Gheorghe Dincă să-şi schimbe declaraţia şi în cazul fiicei sale.

Mama Alexandrei Măceşanu este de părere că Gheorghe Dincă a spus adevărul la ultimele audieri de la DIICOT, respectiv că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, tânăra dispărută în luna aprilie a anului 2019.

"Dincă spune adevărul când spune că nu a omorât-o pe Luiza", a spus Teodora Măceşanu la Antena3.

Totodată, Teodora Măceşanu a declarat că nimeni din familie nu crede că Alexandra a fost ucisă şi crede cu tărie că, în curând Gheorghe Dincă îşi va schimba declaraţia şi în ceea ce o priveşte pe fiica ei.  

"Peste foarte puțin timp Dincă o să spună că nu a omorât-o nici pe Alexandra", a mai spus femeia, precizând şi că, în opinia ei, Alexandra a fost răpită şi dusă în străinătate, "la fel ca Luiza Melencu".

Rechizitoriul din dosarul Caracal, trimis la Parchetul General pentru verificare

Luni, 13 ianuarie, Ministerul Public a anunţat printr-un comunicat că Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a transmis procurorului general al PÎCCJ atât dosarul Caracal, cât şi rechizitoriul întocmit în vederea verificarii sub aspectul legalităţii şi temeiniciei şi confirmării de către procurorul ierarhic superior.

"În vederea soluţionării, procurorul general al PÎCCJ, Bogdan Dimitrie Licu, a constituit un colectiv format din procurori din cadrul Serviciului de îndrumare şi control (SIC) şi Secţiei de urmărire penală şi criminalistică (SUPC) - Biroul Criminalistică, ce va examina actele de urmărire penală efectuate în cauză şi va întocmi un referat cu propuneri, referat care va sta la baza fundamentării deciziei procurorului general", se arată în comunicat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro