Teorie șocantă în cazul morții Biancăi Hîncu, tânăra din Huși care s-a spânzurat. Gestul surorii întrece orice imaginație

Bianca Hîncu © Instagram

Bianca Hîncu, tânăra din Huși care s-a spânzurat, a fost înmormântată ieri, însă moartea ei continuă să fie învăluită în mister. Apropiații fetei încearcă din răsputeri să înțeleagă ce a împins-o la acest gest necugetat, iar o primă teorie scoate la iveală detalii șocante.

Conform vremeanoua.ro, în ziua fatidică, Bianca Hîncu urma să se ducă la o nuntă alături de iubitul ei. Până la eveniment, între ea și sora sa, Pamela, a izbucnit un scandal.

Se pare că Pamela a acuzat-o pe sora ei că i-ar fi furat 800 de lire. Cearta a culminat cu Bianca plecând de acasă și amenințând că se va sinucide.

Sora Biancăi, însă, pare că nu a acordat multă atenție cuvintelor tinerei, alegând să facă ceva greu de conceput. În loc să ceară ajutor, Pamela a mers la nuntă în locul Biancăi.

Odată ajunsă la eveniment, i-a spus iubitului Biancăi că tânăra a fost internată la spital pentru că i-a fost rău.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest