Prima imagine cu Tibi Uşeriu pe patul de spital. "Mi-e rău, văd triplu și am senzația că îmi crapă capul"

+3 click pentru
galerie

Prima imagine cu Tibi Uşeriu pe patul de spital. "Mi-e rău, văd triplu și am senzația că îmi crapă capul" © Foto: Facebook

Tibi Uşeriu a postat prima fotografie din spital, după ce a fost nevoit să renunţe la ultramaratonul din apropierea Cercului Polar. Tibi Uşeriu a vrut să-şi liniştească fanii, care stăteau îngrijoraţi cu privire la starea sa de sănătate.

Tibi Uşeriu apare cu zâmbetul pe buze, însă situaţia lui nu este încă una roz, iar ultramaratonistul a ţinut să fie sincer cu fanii săi şi să le povească exact cum stau lucrurile.

CITEŞTE ŞI: Tibi Uşeriu, transportat cu elicopterul la spital! A fost nevoit să abandoneze cursa

"Așa, deci, a meritat?

Pun pariu că mulți dintre voi vă puneți întrebarea asta. Adică merită să mergi la capătul lumii ca să îngheți în somn, ca fetița cu chibriturile? Bineînțeles că merită! La fel ca fiecare secundă trăită din viața asta.

Iar ratările sunt, de fiecare dată, un profesor mai eficient decât orice triumf. Ele fac parte din poveste și trebuie să fie asumate ca atare. Cum ar fi seria de ghinioane de la Tor de Géants, pe care nu o să le uit cât oi trăi.

Acum sunt în spital, conectat la aparate și monitoare. Am o pijama ridicolă, cu picățele. Timp de 5 zile, cam 6 ore pe zi, o să fac un fel de dializă menită să-mi dilate vasele sanguine. Apoi mi se va decide soarta. Mi-e rău, văd triplu și am senzația că îmi crapă capul", este o parte din mesajul lui Tibi Uşeriu.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro