Timișoara. Primarul Nicolae Robu cere însemnarea cu tuș a celor care trebuie să stea în izolare sau în carantină

Timișoara. Primarul Nicolae Robu cere însemnarea cu tuș a celor care trebuie să stea în izolare sau în carantină © Facebook

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, vine cu o altă cerere neobișnuită. După ce a aflat că 11 timișoreni s-au vindecat și i-a felicitat pe medici, a făcut apel la populație să trateze totul cu calm și responsabilitate, dar a și menționat că ar dori însemnarea cu tuș a persoanelor care trebuie să stea în izolare ori în carantină.

După ce a spus că noi, românii, trebuie să fim solidari și respectuoși, dar în egală măsură, „necruțători cu cei ce se dovedesc iresponsabili, criminali, pur și simplu”, Nicolae Robu a aruncat „bomba”. 

„Eu cred că în monitorizarea celor ce au de stat în izolare sau carantină ar fi extrem de utilă ștampilarea vizibilă a mâinii, cu tuș care să nu poată fi îndepărtat 14 zile!”, a transmis primarul Timișoarei printr-un mesaj. 

Edilul și-a motivat părerea spunând că, „de ținerea acestora sub control depinde decisiv reușita în lupta contra pandemiei! Și e nevoie de fermitate, de asumare în acest sens! Împreună, cu înțelepciune, putem depăși momentele grele prin care trecem. Și o putem face cu un preț plătit minim!”

Grătarele, manelele și dedicațiile, interzise în Timișoara

Nicolae Robu este cel care, în luna noiembrie a anului 2019, a interzis în Timișoara grătarele, manelele și dedicațiile la evenimentele care se desfășoară pe domeniul public. 

Primarul a luat această decizie după ce pe rețelele de socializare ar fi apărut mai multe filmulețe de la astfel de evenimente. Chiar și el s-ar fi numărat printre cei ce au făcut dedicații.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro