Tonel Pop, declaraţii explozive despre filmarea în care Dincă ar fi fost surprins făcând trafic de persoane în Italia

Tonel Pop, declaraţii explozive despre filmarea în care Dincă ar fi fost surprins făcând trafic de persoane în Italia © arhivă

Deşi autorităţile au transmis că nu există informaţii sau date despre Gheorghe Dincă în nicio bază din Italia, o informaţie de ultimă oră răstoarnă complet situaţia şi ridică multe semne de întrebare. Un jurnalist italian susţine că Dincă a fost surprins într-un reportaj, chiar în timp ce făcea trafic de persoane, în 2015, în Bari. 

Cele transmise de jurnalistul de investigaţie din Italia au stârnit numeroase reacţii. Acesta a povestit că, într-una dintre cele trei rulote filmate la marginea oraşului Bari, se afla Gheorghe Dincă. Acolo, inculpatul ar fi adus femei şi copii. Mai mult, jurnalistul italian susţine că, "monstrul din Caracal" nu era singur, ci alături de o doamnă la vreo 40-50 de ani.

Totul ar trebui să fie surprins în acel reportaj! Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a anunţat că a luat şi el legătura cu jurnalistul şi că toate informaţiile vor fi verificate. De asemenea, acesta a precizat că persoana care a făcut, de fapt, reportajul nu mai este în viaţă. Dacă se va stabili că într-adevăr Gheorghe Dincă apare pe filmare, lucrurile vor lua o altă întorsătură.

"Ziaristul respectiv mi-a spus şi mie. Toate aceste lucruri trebuie verificate. Am rugat ziaristul să aducă filmarea, persoana care a făcut reportajul nu se mai află în viaţă, dar căutăm acea filmare în site-ul publicaţiei. Se pare că acel reportaj a primit şi un anumit premiu. Să vedem dacă se adevereşte, dacă este Dincă în persoană. Indiciile ne duc către el.", a declarat Tonel Pop.

"Erau trei rulote la marginea oraşului Bari, în apropiere de stadionul San Nicola. Se făcea acolo trafic de minori, prostitutie. Într-una din ele l-am recunoscut pe Gheorghe Dincă. Aducea femei, copii, acolo. Mai era cu o doamnă din Caracal, în jur de 40-50 de ani, şi făceau trafic de minori acolo, în zona stadionului San Nicola", a declarat Rok Xavi, pentru România TV.

Vă reamintim că autorităţile italiene au transmis că nu există niciun fel de informaţii despre Gheorghe Dincă în bazele lor şi că, toate datele de intrare sau de ieşire are acestuia în şi din Caracal au fost şterse.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro