Cum ar fi putut fi evitat carnagiul din Ialomița. Titi Aur explică ce trebuia să facă șoferul pentru a scăpa de această catastrofă

Cum ar fi putut fi evitat carnagiul din Ialomița. Titi Aur explică ce trebuia să facă șoferul pentru a scăpa de această catastrofă © arhiva

Tragicul accident din județul Ialomița ridică foarte multe semne de întrebare. Nu se știe momenentan care ar fi fost cauza pentru care s-a produs tragedia, însă Titu Aur explică cum ar fi putut fi evitată această catastrofă.

Titi Aur, pilotul expert în conducerea devensivă a explicat cum ar fi putut fi evitată tragedia din Ialomița. Încă nu se știe exact care a fost motivul pentru accidentul s-a întâmplat, dar accidentul cu siguranță putea fi evitat, iar victimele să se aleagă cu doar niște răni. Din păcate, zece persoane și-au pierdut viața.

„Părerea mea e că nici acest șofer nu a fost foarte concentrat. Dacă observa că vine camionul peste el putea să tragă dreapta, putea sa iasă în câmp, chiar dacă e un pic abrupt.Neatenția șoferului de camion, concentrarea la cafeaua pe care și-a luat-o, cred ca era preocupat, nu cred că vorbea la telefon la acea oră, combinat cu lipsa de reacție a șoferului microbuzului, lipsa conducerii defensive. A merge de multe ori pe dreapta, în sensul ca nu are ce să caute altcineva pe banda mea, duce la tragedii”, a declar pilotul.

Accidentul grav a avut loc sâmbătă dimineaţă pe un drum din Ialomiţa. Un TIR  a intrat frontal într-un microbuz plin cu femei care mergeau la serviciu în Bucureşti. Opt dintre ele au murit pe loc. Fiecare avea acasă cel puţin un copil. Şoferi celor două maşini au pierit, de asemenea, în accident.

Duminică, trupurile neînsufleţite ale femeilor au ajuns acasă, în localitatea Munteni din Buzău. Vor fi înmormântate toate marţi. 15 copii au rămas fără cea care le-a dat viață.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro