Părinții unei victime ale accidentului din Ialomița, sfâșiați de durere. Le-au spus copiilor că mama lor doarme

Părinții unei victime ale accidentului din Ialomița, sfâșiați de durere. Le-au spus copiilor că mama lor doarme © captura video

Accidentul din Ialomița a adus multă durere în sufletele a zece familii. Opt dintre victimele accidentului erau mame, iar familiile sunt sfâșiate de durere. Irina era o mamă ce avea de crescut trei copii, însă aceștia nu au aflat încă că mama lor a pierit în accident. Părinții femeii sunt în stare de șoc. 

Una dintre victime accidentului din Ialomița, avea acasă trei copii. Femeia pleca în fiecare dimineață la muncă cu microbuzul în care și-a găsit sfârșitul. Acesta dorea să le asigure un trai bun celor trei fetițe ale ei, însă viața ei s-a oprit într-un accident pe drumul spre muncă. Fiice nu au aflat încă că mama lor a murit, ci părinții acesteia au încercat cât mai mult posibil să le protejeze. 

„Am evitat, am căutat să nu se sperie. Le-am zis că mama lor doarme, că o ia băiatul meu cu avionul în Scoția, o face bine și o să vina înapoi la ele.” , a declarat tătal Irinei, pentru Acces Direct. „Le-am zis și la lume să nu plângă de față cu ele, le-am retras când am văzut ce începe lumea să plângă.  Le-am retras că să nu vadă tragedia.” , a adăugat tătal acesteia.

Părinții sunt în stare de șoc de când și-au pierdut fiica, iar cel mai greu le este să le spună copiilor că mama lor nu se va mai întoarce niciodată. „Le-am adus, au văzut-o pe mami, că e mireasă, că e frumoasă. Așteptăm să vină înapoi. ” , a povestit mătușa Irinei.

Vă reamintim că accidentul grav a avut loc sâmbătă dimineaţă pe un drum din Ialomiţa. Un TIR  a intrat frontal într-un microbuz plin cu femei care mergeau la serviciu în Bucureşti. Opt dintre ele au murit pe loc. Fiecare avea acasă cel puţin un copil. Şoferi celor două maşini au pierit, de asemenea, în accident.

Duminică, trupurile neînsufleţite ale femeilor au ajuns acasă, în localitatea Munteni din Buzău. Vor fi înmormântate toate marţi. 15 copii au rămas fără cea care le-a dat viață.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro