Tragedie cu repetiție în Constanţa! Un bătrân a murit, după ce a așteptat ore în șir la Urgență

Tragedie cu repetiție în Constanţa! Un bătrân a murit, după ce a așteptat ore în șir la Urgență © Foto simbol Pixabay

După cazul femeii care a aşteptat nu mai puţin de 16 ore pe holul secţiei de Urgenţă de la spitalul din Constanţa, un alt caz, petrecut în urmă cu câteva luni la aceeaşi unitate spitalicească, stârneşte revoltă!

Familia unui bătrân de 70 de ani care s-a stins după ce a aşteptat ore în şir să fie tratat de medici a dorit ca întâmplarea nefericită să fie cunoscută întregii lumi, în speranţa că poate ceva se va schimba. 

La sfârşitul lunii septembrie, bărbatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, acuzând stări de rău. A ajuns la spital, luat de ambulanţă şi a rămas pe targă trei ore, până la prima consultaţie.

Seara, şi-a chemat fiul în ajutor pentru că nu se descurca singur şi spunea că nimeni nu îl bagă în seamă. Fiul său, în vârstă de 38 de ani, a venit repede să vadă ce se întâmplă cu tatăl lui şi a cerut socoteală personalului de la spital. 

După 15 minute, bătrânul a fost dus în sala de consulaţie şi i s-a spus că nu are nimic. Trimis acasă, i s-a făcut rău după alte 30 de ore, iar fiul l-a dus la alt spital.

Acolo, bătrânul a fost imediat intubat şi medicul de gardă a intrat în alertă. Din cauza lipsei aparaturii a fost însă, din nou trimis la Spitalul Judeţean. Aceeaşi poveste - i s-a spus că este bine.

Bătrânul a intrat în comă după câteva ore şi s-a stins din viaţă, în urma complicaţiilor. Fiul bărbatului, Mihai, a aflat că tatăl său a murit de pneumonie, după efectuarea autopsiei, conform Libertatea.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro