Un nou caz revoltător la clinica stomatologică din Piteşti. Copil leşinat, ţinut pe braţe de părinţi, după anestezie

Un nou caz revoltător la clinica stomatologică din Piteşti. Copil leşinat, ţinut pe braţe de părinţi, după anestezie © captură video

După cazul băieţelului de patru ani care s-a stins pe patul de spital după ce a fost anesteziat la o clinică stomatologică din Piteşti, ies la iveală informaţii halucinante! O femeie a făcut publică o imagine cu un alt copil care a fost anesteziat. 

S-au petrecut scene cutremurătoare la clinica din Piteşti, unde un copil de patru ani a fost anesteziat general cu substanţa care l-a ucis pe Michael Jackson. Băieţelul s-a stins din viaţă ulterior, după ce a intrat în comă, în ciuda eforturilor medicilor de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

O fotografie cu un alt copil anesteziat, care este ţinut pe braţe de părinţi, a ajuns în spaţiul public. Femeia care a făcut imaginea publică susţine că băiatul a fost anesteziat total pentru că nu cooperase cu medicul, conform Antena3.

Micuţul a leşinat după ce a fost anesteziat, în braţele părinţilor.

Prima reacție a clinicii din Pitești

Clinica în care copilul de patru ani a fost anesteziat general a fost suspendată temporar de Direcţia de Sănătate Publică Argeş.

”Știm că toată lumea așteapta o reacție de la noi și, mai mult decât orice, ne dorim să înțelegeți ca ne este la fel de greu ca fiecaruia dintre dvs. să întelegem și să acceptăm ceea ce s-a întâmplat în clinica noastră. O clinică în care sunt tratați și copiii noștri, ai colegilor, prietenilor si cunoștințelor noastre. Înainte de toate, suntem oameni și părinți - de aceea ceea ce s-a întâmplat în casa noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit și de înteles. În aceste momente, gândurile și inimile noastre sunt însa alături de părinți, nu facem decât să ne rugăm să aibă putere si liniște.

Ne dorim mai mult decât oricine să înțelegem ce s-a întamplat, așteptam rezultatul investigațiilor și anchetelor în curs, speram din tot sufletul că vor aduce raspunsurile pe care toata lumea le așteaptă și că nu vor lăsa loc de alte interpretari. Căci, din pacate, pâna în acest moment, dezinformarea, speculațiile și goana după senzațional s-au dovedit o data în plus mai importante decât căutarea adevarului. Încă o dată vă rugăm să aveți toată încrederea că, în momentul în care vom avea toate datele, vom fi primii care vom dori să le facem publice. Până atunci, ne dorim să respectam durerea parinților, alături de care suntem cu tot sufletul nostru.”, a fost postarea publicată pe pagina de Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro