Prima reacție a clinicii din Pitești unde s-a făcut anestezia copilului de 4 ani care a murit

Prima reacție a clinicii din Pitești unde s-a făcut anestezia copilului de 4 ani care a murit © arhiva

Clinica din Pitești în care s-a făcut anestiaza copilul de patru ani care a murit ieri la un spital din Capitală are prima reacție în mod public, pe Facebook. 

Băiețelul de patru ani care a mers cu părinții lui la o clinică stomatologică din Pitești a murit ieri, la Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu. 

Clinica în care a fost făcută anastezia ce i-a provocat moartea a fost suspendată temporar de către Direcția de Sănătate Publică Argeș, iar acum aceasta are prima reacție în cazul incidentului tragic petrecut. 

”Știm că toată lumea așteapta o reacție de la noi și, mai mult decât orice, ne dorim să înțelegeți ca ne este la fel de greu ca fiecaruia dintre dvs. să întelegem și să acceptăm ceea ce s-a întâmplat în clinica noastră. O clinică în care sunt tratați și copiii noștri, ai colegilor, prietenilor si cunoștințelor noastre.
Înainte de toate, suntem oameni și părinți - de aceea ceea ce s-a întâmplat în casa noastră este atât de dureros, de greu de acceptat, atât de greu de trăit și de înteles. În aceste momente, gândurile și inimile noastre sunt însa alături de părinți, nu facem decât să ne rugăm să aibă putere si liniște.
Ne dorim mai mult decât oricine să înțelegem ce s-a întamplat, așteptam rezultatul investigațiilor și anchetelor în curs, speram din tot sufletul că vor aduce raspunsurile pe care toata lumea le așteaptă și că nu vor lăsa loc de alte interpretari. Căci, din pacate, pâna în acest moment, dezinformarea, speculațiile și goana după senzațional s-au dovedit o data în plus mai importante decât căutarea adevarului.
Încă o dată vă rugăm să aveți toată încrederea că, în momentul în care vom avea toate datele, vom fi primii care vom dori să le facem publice. Până atunci, ne dorim să respectam durerea parinților, alături de care suntem cu tot sufletul nostru.”
, a fost postarea publicată pe pagina de Facebook. 

După moartea celui mic, oamenii legii au schimbat încadrarea faptei în dosar, iar acum sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro