Tragedie fără margini. Tată a doi copii, ucis de un tânăr de 19 ani din Caraș-Severin

Tată a doi copii, ucis de un tânăr de 19 ani din Caraș-Severin © Arhiva

Un incident tragic a avut loc în noaptea de marți spre miercuri la Reșița, județul Caraș-Severin. Un tânăr de 19 ani a ucis cu sânge rece un bărbat, tată a doi copii, în vârstă de 32 de ani, după o discuție mai aprinsă. 

De la o simplă discuție s-a ajuns la un adevărat scandal care s-a terminat, din păcate, cu moartea unui bărbat în vârstă de 32 de ani. 

Doi bărbați din Reșița, s-au luat la ceartă în jurul orei 22:40, pe strada Calea Caransebeşului, iar din lupta pe care o desfășurau în mijlocul străzii, o lovitură a fost fatală pentru ca doi copii să rămâni orfani de tată. 

"Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin 112 despre faptul că o persoană a fost agresată fizic şi este inconştientă. Echipajul deplasat la faţa locului a stabilit faptul că în cursul serii, în jurul orei 22,40, pe strada Calea Caransebeşului, a izbucnit un conflict spontan între doi bărbaţi, de 19 şi 32 de ani, din Reşiţa, care s-au agresat reciproc. În urma unei lovituri primite, bărbatul de 32 de ani a căzut la pământ, rămânând inconştient. Acesta a fost preluat de echipajul de Ambulanţă, decedând ulterior", conform purtătorului de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru, potriviy banatulazi.ro.

Pentru că salvarea bărbatului a fost imposibilă, trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. 

Cât despre tânărul de 19 ani, aceasta a ajuns pe mâna oamenilor legii, pe numele său deschizându-se un dosar penal, iar cercetările în acest caz continuă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro