Tragedie în Ajunul Bobotezei. Marius, un fost angajat al Bisericii, a fost găsit spânzurat

Tragedie în Ajunul Bobotezei. Marius, un fost angajat al Bisericii, a fost găsit spânzurat © Foto simbol arhivă

Durere fără margini în familia unui fost angajat al Bisericii. Marius Cătălin Genescu, un bărbat de 48 de ani, a fost găsit spânzurat de fiul său, în Ajunul Bobotezei. 

Fost angajat al Bisericii, găsit mort de fiu

Marius Cătălin Genescu, un bărbat în vârstă de 48 de ani, fost contabil-şef al Episcopiei Huşilor, şi-a pus capăt zilelor în propria locuinţă din judeţul Iaşi, în seara zilei de duminică. Bărbatul locuia singur, iar trupul neînsufleţit a fost găsit de băiatul său, care a sunat de urgenţă la 112 şi a anunţat cele întâmplate. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Ioana Bîlea, a precizat în acest caz că a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Trupul lui Marius Cătălin Genescu a fost dus la morgă în vederea efectuării necropsiei. 

“În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. S-a dispus efectuarea necropsiei şi cercetările continuă”, a precizat Ioana Bîlea.

Genescu era cercetat pentru dispariţia a 30.000 de lei

Marius Cătălin Genescu şi-a dat demisia din funcţia de contabil-şef al Episcopiei Huşilor în urmă cu doi ani. Bărbatul de 48 de ani era cercetat în Vaslui într-un caz privind dispariţia a aproximativ 30.000 de lei. Aceşti bani pe care i-ar fi gestionat, ar fi trebuit să ajungă pentru modernizarea unei biserici. Anchetatorii ar fi suspectat şi alte fraude. 

Genescu a ocupat funcţia de contabil timp de 19 ani, când Corneliu Bârlădeanu era episcop. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro