Tragedie în Botoşani. Un bărbat de 45 de ani a fost găsit carbonizat în propria locuinţă

Tragedie în Botoşani. Un bărbat de 45 de ani a fost găsit carbonizat în propria locuinţă © antena1

Tragedie în judeţul Botoşani. Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit într-un incendiu ce i-a cuprins locuinţa în noaptea de vineri spre sâmbătă. 

Un bărbat de 45 de ani şi-a pierdut viața într-un mod tragic. Locuința acestuia a fost curprinsă de flăcări în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar acesta a fost în imobil. 

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri militari și civili și s-a intervenit și o o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, bărbatul de 45 de ani nu a reușit să iasă la timp din imobil și a fost găsit carbonizat de către echipajele de pompieri. 

”În seara zilei de 3 ianuarie, dispeceratul integrat ISU-SAJ Botoşani a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o casă de pe raza satului Ivancăuţi, comuna Păltiniş. La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Dărăbani, cu o autospecială cu apa şi spumă, SVSU Dărăbani, cu o autospecială cu apa şi spumă, voluntari din comună şi un echipaj al SJA Dărăbani. La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului, ardeau bunurile dintr-o încăpere şi o parte din acoperişul casei, cu posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă. Întrucât au existat informaţii ca proprietarul, în vârstă de 45 de ani, nu a reuşit să iasă din locuinţă, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Din nefericire, bărbatul a fost găsit carbonizat în interiorul casei. Se lucrează la stingerea ultimelor focare şiîndepărtarea efectelor negative”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu, potrivit Mediafax

În acest caz a fost declanșată o anchetă și urmează să se stabilească care au fost cauzele care au dus la izbucnirea incendiului și la moartea bărbatului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro