Tragedie în Dolj! Un bărbat a murit după ce a căzut într-o fântână

Tragedie în Dolj! Un bărbat a murit după ce a căzut într-o fântână © Arhivă

Moarte cumplită pentru un bărbat de 72 de ani! Omul s-a stins din viaţă după ce a căzut într-o fântână.

Tragedia a avut loc în Dolj. La faţa locului tragediei au ajuns imediat echipajele de salvare. Acestea au fost alertate în jurul orei 19:05.

La locul teribilului incident s-a deplasat un echipaj de la secția de Pompieri Craiova cu o autospecială de lucru, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță şi un echipaj de descarcerare SMURD.

În momentul în care salvatorii au ajuns, bărbatul era căzut cu capul în jos în fântână. Aceasta măsura 10 metri adâncime şi era îngustă de doar 50 de centimetri.

În urma eforturilor Pompierilor, bărbatul a fost scos la suprafaţă, însă din păcate, acesta nu mai avea nicio şansă de supravieţuire. Aşadar, medicii au fost nevoiţi să îi constate decesul.

În acest caz, nu a fost stabilit cu exactitate din ce motiv a căzut bărbatul de 72 de ani în fântână.

Doi fraţi din Dâmboviţa s-au stins din viaţă axfisiaţi într-o fântână

Doi frați din Dâmbovița s-au stins din viaţă într-un mod tragic.

Nenorocirea s-a petrecut după ce unul dintre fraţi a coborât în puţul ce măsura o adâncine de 14 metri pentru a-l curăţa. Celălalt frate a hotărât să coboare în fântână după ce şi-a dat seama că ceva este în neregulă.

"Am intrat după primul. N-am putut să-l scot. Am vrut să-l leg, n-am putut să-l scot. Am ieşit afară că nu mai aveam oxigen. Şi a intrat frate-su după el. N-au durat 20 de secunde că a picat pe el. N-a mai mişcat niciunul", a declarat un vecin.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro