Tragedie în Satu Mare! A murit doctorul Cristian Lupu. "A salvat mii de vieți"

Tragedie în Satu Mare! A murit doctorul Cristian Lupu. "A salvat mii de vieți" © facebook

Zi de doliu pentru Satu Mare, după ce unul dintre cei mai iubiți și renumiți doctori, medicul Cristian Lupu, a încetat din viață! 

Unul dintre cei mai renumiți medici din Satu Mare a încetat astăzi din viață, după ce a profesat timp de 20 de ani în Negrești-Oaș, având calitatea de director al Spitalului Orășenesc Negrești-Oaș. Era iubit și apreciat de toți locatarii, salvând mii de vieți de-a lungul carierei. 

Tragica veste a fost făcută publică de primarul orașului, Aurelia Fedorca, pe rețelele de socializare. "O veste tristă ne-a lovit azi ca un fulger. Prietenul și medicul nostru de urgență, cel care a salvat mii de vieți, a trecut la cele veșnice după o grea suferință. Dr. Cristian Lupu, director medical la Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş, a asigurat vreme de 20 de ani asistenţa medicală de urgenţă pentru negreșteni și oșeni, dar și pentru toți cei care au trecut pragul Spitalului.", a scris ea. 

De asemenea, cei care l-au cunoscut, prieteni, rude, familie, dar și colegi și pacienți, l-au considerat un adevărat privilegiu pentru comunitatea lor. Doctorul Cristian Lupu lasă în urma lui o viață dedicată muncii și pasiunii de a-i ajuta pe cei din jur. 

"Dr. Cristian Lupu lasă în urmă o viață de muncă, însuflețită de vocație și pasiune, dedicată pacienților. A fost un privilegiu pentru noi să îl avem medic și prieten. Amintirea sa va rămâne veșnic vie în inimile noastre! Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndurerate", se mai arată în postarea primarului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro