Tragedie în Târgoviște! O femeie a fost găsită fără viață, lângă blocul în care locuia 

Tragedie în Târgoviște! O femeie a fost găsită fără viață, lângă blocul în care locuia © arhivă

Moarte suspectă în județul Târgoviște! O femeie în vârstă de 63 de ani a fost găsită fără viață, lângă blocul în care locuia. Ce susțin anchetatorii? 

Vecinii nu-și explică cum s-a putut întâmpla tragedia. Femeia locuia singură într-un apartament, deoarece soțul este plecat la muncă în străinătate de câțiva ani. Părea să fie bine și nu prezenta niciun fel de problemă. Administratorul blocului este cel care a găsit-o și a apelat imediat 112. 

”Probabil a alunecat”

Autoritățile au sosit la fața locului cu mai multe echipaje. Cadrele medicale au încercat minute în șir să o salveze pe femeie, însă efortul lor a fost în zadar. În cele din urmă, oamenii legii au declarat decesul. Din spusele unui vecin, femeia ar fi căzut de la balcon, în timp ce scutura un preș. 

”Scutura un preș pe capătul ăsta, dar cum a căzut din partea aia Dumnezeu știe. Are o sârmă ruptă la balcon, probabil a alunecat, s-a urcat pe sus ori să întindă o rufă, că a venit cu sârmă cu tot, e sârmă atârnată”, a povestit un vecin.

Administratorul blocului a declarat că a așteptat o bună perioadă de timp până când autoritățile au sosit la locul faptei.

”Am sunat la 112 și acolo ce credeți că mi s-a spus, doamnă... da, așa... dacă nu sunteți în preajmă, nu avem ce să vorbim cu dumneavoastră. Eu consider că România noastră nu e asta! De ce ne tratează așa? Dacă anunțăm o nenorocire, să vină fraților cineva!”, susține administratorul blocului.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, pentru a afla cu exactitate cum s-a petrecut tragedia. Totodată, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro