Tragedie în Vrancea! Un bărbat a ars de viu într-un incendiu devastator, izbucnit în propria locuinţă

Tragedie în Vrancea! Un bărbat a ars de viu într-un incendiu devastator izbucnit în propria locuinţă © ziaruldevrancea.ro

Sfârşit cumplit pentru un bărbat din Vrancea! Omul în vârstă de 55 de ani a murit în propria gospodărie din cauza unui incendiu devastator. 

Tragedia a avut loc în luni seară, în localitatea Nereju Mic, judeţul Vrancea. După ce evenimentul a fost anunţat telefonic, la faţa locului a ajuns autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Punctului de Lucru Năruja. Echipajele de salvare au intervenit imediat, flăcările extinzându-se cu putere peste o gospodărie, ce măsura o suprafaţă de circa 300 mp, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările după aproximativ patru ore. În interiorul locuinţei în care a izbucnit incendiul a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 55 de ani.

În urma acestei nenorociri întreaga gospodărie a ars. Aceasta era formată dintr-o casă cu patru camere şi două anexe gospodăreşti. De asemenea, furia flăcărilor a ars şi bunurile aflate în interior.

Cercetările efectuate arată că incendiul ar fi izbucnit din cauza jarului căzut din sobă.

O femeie a murit în incendiu în prima zi din an

Un incendiu cumplit a avut loc în localitatea Bulboaca, comuna Deleni, județul Vaslui. O femeie în vârstă de 75 de ani s-a stins din viață în propria casă, în prima zi a anului, fără să mai aibă vreo şansă de supravieţuire în faţa flăcărilor.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent la nivelul a trei încăperi. În casă a fost găsit corpul carbonizat al unei persoane de sex feminin, în vârstă de 75 ani. Soțul victimei (77 ani) a apucat să se autoevacueze înainte de a exploda butelia aflată în bucătărie. Au ars aproximativ 21 mp reprezentând două dormitoare și o bucătărie (mobilier, frigider, televizor, diverse textile), trei ferestre și tot atâtea uși. S-au degradat: un aragaz, o butelie încărcată cu GPL, o mașină de spălat, diverse textile și documente”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, potrivit realitateadevaslui.net.

Cauza ar fi fost tot jarul căzut din sobă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro