Tragi-comic pe stil românesc. În Parlament, dezinfectantul anti-coronavirus a fost lipit de masă, ca să nu fie furat

Tragi-comic pe stil românesc. În Parlament, dezinfectantul anti-coronavirus a fost lipit de masă, ca să nu fie furat © Captură PROTV

Ca la noi, la nimeni. În Parlamentul României, drept măsură împotriva epidemiei de coronavirus, a fost pus la dispoziția tuturor un recipient cu soluție pentru dezinfectarea mâinilor. Însă, pentru că nimic nu poate fi prea simplu la noi, dezinfectantul cu pricina a fost lipit de masă... ca să nu fie furt.

Pe unul dintre holurile Camerei Deputaților, a fost pus „la discreție” un recipient pentru dezinfectarea mâinilor. Nu este clar pentru cine este, exact: parlamentari sau jurnaliști. Cert este că a fost detectată o „tendință” de hoție printre cei vizați, pentru că dezinfectantul a fost lipit de masă, scrie stirileprotv.ro.

Două persoane infectate cu coronavirus, în România

Conform ultimelor statistici anunțate de ministerul de Interne, cele două persoane în prezent infectate cu coronavirus, din Cluj-Napoca, respectiv Timișoara, sunt în stare bună, fără febră. Sunt în continuare internate în unitățile spitalicești de specialitate din orașele respective, cu o evoluție favorabilă.

Până în pezent, trei persoane au fost diagnosticate cu nou coronavirus, denumit COVID-19. Primul pacient depistat pozitiv, din Gorj, a fost declarat vindecat după ce testele efectuate ulterior au ieșit negative. Pacientul era asimptomatic în momentul în care fusese declarat infectat cu coronavirus.

În centrele din București, Timișoara și Cluj-Napoca mai sunt în curs niște teste efectuate persoanele întoarse din țările cu risc ridicat sau care au intrat în contact cu posibilii purtători ai virusului. Toate testele concludente de până acum au ieșit negative.

La nivel național, 52 persoane mai sunt în carantină, în timp ce 8.167 se află în izolare la domiciliu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro