Traian Băsescu, despre crimele din Caracal: "Ce face Poliția acum este jenant"

Traian Băsescu, despre crimele din Caracal: "Ce face Poliția acum este jenant" © Hepta, spynews

Traian Băsescu a reacţionat în cazul crimelor din Caracal. După ce au ieşit la iveală detalii îngrozitoare, fostul preşedinţe susţine că Poliţia a greşit fundamental. 

Traian Băsescu a vorbit vineri seară despre crimele care au şocat România. Acesta susţine că poliţiştii ar fi găsit rapid casa cu doi câini luni şi cu un service auto.

"Nu înţeleg de ce vorbim despre STS. Cei de la STS nu dispun de mijloace de a stabili poziţia unui telefon. Se descurc cu ce primesc de la operatori şi pun pe hârtie acele informaţii. (...) Eu cred că aici Poliția a greșit fundamental. Fata a descris locul. Oare nu l-a dus capul pe niciun polițist să meargă la casa cu doi câini lupi și care avea un service auto? La ce îmi spui mie de STS când tu ai primit informații despre casă? Polițiștii de proximitate sigur știau despre ce casă este vorba. Ce face Poliția acum este jenant, mai bine și-ar depune mandatele cei care au avut responsabilități peste zonă", a spus traian Băsescu într-o emisiune TV. 

De asemenea, Klaus Iohannis a avut o nouă intervenție în cazul care a șocat întreaga Românie! Președintele țării a transmis că demisiile celor care au gestionat greșit situația sunt obligatorii.

”Președintele României subliniază că demisiile tuturor celor care au gestionat greșit acest caz, cu urmări atât de dramatice, sunt obligatorii. Pentru garantarea siguranței românilor și pentru a preîntâmpina situații similare, demisiile nu sunt însă nici pe departe suficiente. Atât timp cât corupția, incompetența, promovarea pe alte criterii decât profesionalismul vor fi încurajate de unii decidenți politici, întreaga societate va avea de suferit. Pentru ca astfel de drame precum cea de la Caracal să nu se mai repete, este esențială și eliminarea acestor cauze profunde care au făcut-o posibilă”, este comunicatul transmis de președinție. 

Ultimele cuvinte ale Alexandrei au fost auzite la 112. Autorităţile cred că a fost ucisă imediat după

Tânăra şi-a ţinut timp de 24 ore telefonul închis de teamă ca nu cumva să îi sune sau să fie prinsă de presupusul criminal. Când a rămas singură în cameră, a sunat de 3 ori, în doar şapte minute. După ultimul apel, telefonul a rămas închis. Oamenii legii suspectează faptul că Alexandra Măceşanu a fost ucisă imediat după ultimul apel pe care l-a făcut la 112.

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro