Transportul public a fost interzis în Iași. Care sunt singurele excepții

Transportul public a fost interzis în Iași. Care sunt singurele excepții © Arhivă

Primarul orașului Iași a decis interzicerea folosirii transportului în comun, cu câteva excepții. Măsura va intra în vigoare începând de miercuri.

„Începând cu data de 25 martie se interzice utilizarea transportului public de călători pe toate traseele din Municipiul Iași și zona exterioară acestuia, aflat în administrarea și exploatarea S.C. Compania de Transport Public Iași S.A”, se arată în comunicatul emis de Primăria Iași, potrivit MEDIAFAX.

Care sunt singurele excepții

Conform sursei citate, singurele persoane care pot circula în continuare cu mijloacele de transport în comun sunt cadrele medicale și cele nemedicale, atât din sistemul public cât și cel privat, angajații din farmacii și angajații fabricilor de medicamente, angajații MAI, MApN și Poliției Locale, asistenții sociali, asistenții persoaneli ai persoanelor cu handicap, poștașii și pacienți cronici care trebuie să meargă la consultații.

Pot circula cu transportul în comun și persoanele care monitorizează oamenii aflați în autoizolare, dar și cele de peste 65 de ani și voluntarii.

„Accesul în mijloacele de transport public de călători se va face doar pe baza legitimației de serviciu sau a unei adeverințe eliberate de angajatorii enumerați mai sus, care să ateste calitatea de angajat”, se mai precizează în comunicat.

În actualizare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro