Alertă în Bucureşti, vineri seară. Mai mulţi trecători, atacaţi cu un cuţit de un bărbat bolnav psihic

Alertă în Bucureşti, vineri seară. Mai mulţi trecători, atacaţi cu un cuţit de un bărbat bolnav psihic © Facebook / Europol

Incident şocant, vineri seara, în Buucreşti. Mia mulţi trecători au fost atacaţi de un bărbat înarmat. Tragedia a avut loc pe o stradă din Capitală.

Atacatorul era înarmat cu un cuţit cu lama de peste 30 de centimetri. Acesta a început să-i atace brusc pe oamenii care se aflau în raza lui. Din fericire, oamenii legii au intervenit la timp. Trecătorii au început să ţipe de frică, iar doi poliţişti de la rutieră, care se aflau, în zonă, au intervenit imediat. Atacatorul a fost prins la timp. Sindicatul Europol a fost cel care a oferit informaţii pe Facebook cu privire la situaţia revoltătoare din această seară.

În plus, potrivit datelor, se pare că atacatorul este un bărbat cu probleme pshice, care se afla în libertate. Nu se ştie, momentan, motivul pentru care familia sa nu l-a închis într-un centru medical de specialitate.

"ACUM! Atac in plin centrul Bucurestiului.  Un bărbat înarmat cu un cuțit ce avea lama de peste 30 de cm a atacat mai multe persoane intr-o zona aglomerată a Bucureștiului.

La auzul strigatelor de disperare, doi polițiști rutieri aflați în zona au intervenit promt, l-au pus la pământ și l-au dezarmat. Se pare ca persoana este cunoscută cu afecțiuni psihice. O intervenție promptă a polițiștilor rutieri prin care s-a evitat o tragedie. Felicitări colegilor!", este mesajul transmis de Sindicatul Europol, vineri seara, după atacul din Bucureşti.

În plus, datele sunt extrem de îngrijorătoare cu privire la persoanele care suferă de probleme psihice şi nu primesc tratament de specialitate. Potrivit anunţului făcut de Sindicatul Europol, nu mai puţin de 700.000 de români au probleme psihice şi nu primesc tratament medicamentos.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro