Trei copii au asistat la crima care a îngrozit Suceava! Bărbat de 51 de ani, ucis de un soţ gelos

Trei copii au asistat la crima care a îngrozit Suceava! Bărbat de 51 de ani, ucis de un soţ gelos © captură video

Noi detalii în cazul bărbatului de 51 de ani ucis de un soţ gelos, în Suceava. Suspectul, un tânăr de 28 de ani, a recurs la gestul şocant sub ochii a trei copii, după ce l-a găsit pe bărbatul de 51 de ani în casa soţiei care voia divorţul!

Un tânăr de 28 de ani, în plin proces de divorţ cu soţia, a orbit de gelozie când a găsit, în casa femeii, un bărbat de 51 de ani. În acea seară, tânărul a dorit să vină la soţie sub pretextul că vrea să-şi vadă fiul. 

Intrând în casă, a găsit doi bărbaţi, dintre care unul de 51 de ani. Vecinul a cărui cameră de supraveghere i-a surprins spună că cei doi ar fi venit s-o ajute pe femeie la curăţenie. 

"Dar ei se mai cunoşteau, că nu era prima dată când au venit ei cu această persoană care a omorât-o, nu. El e foarte violent, na. Fiind în stare de ebrietate, nu ştiu ce-au mai vorbit ei acolo în casă, nu ştiu ce s-a mai întâmplat", a spus vecinul, potrivit Observator.

La crimă au asistat cei trei copii ai femeii, dintre care unul făcut cu tânărul de 28 de ani. Copiii au văzut cum, după ce mama lor a fugit, bărbatul s-a năpustit la victimă şi l-a ucis. Apoi, suspectul a fugit, lăsându-i în urmă, şocaţi, pe copii. Unul are 2 ani, altul 9 ani, cu handicap şi fetiţa, 8 ani. 

Tânărul de 28 de ani a mai avut probleme cu legea. Anul trecut, a fost eliberat condiţionat după o condamnare de 1 an şi 10 luni de închisoare într-un dosar de ultraj. Suspectut a bătut un poliţist în 2017. 

De data aceasta însă, riscă să stea zeci de ani după gratii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro